Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Η 918 Spyder λιώνει στις δοκιμές!

Ελλάδα 18:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Η 918 Spyder λιώνει στις δοκιμές!

ΝΕΑ

Video: Η 918 Spyder λιώνει στις δοκιμές!

ΝΕΑ

Τρεις μήνες πριν την επίσημη παρουσίαση της (στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης) και πέντε πριν μπει στη γραμμή παραγωγής, η 918 Spyder  μας συστήνεται εκ νέου, μέσω ενός ενδιαφέροντος video που δημοσίευσε η Porsche! ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για ένα νέο video δοκιμών του πολυαναμενόμενου μοντέλου στο οποίο στηρίζουν πολλά οι Γερμανοί. Αυτές λαμβάνουν χώρα σε υψηλές θερμοκρασίες, στην Κοιλάδα της Φωτιάς, κοντά στο Λας Βέγκας της πολιτείας Νεβάδα.

Ψηλά το θερμόμετρο, ψηλά και οι συγκινήσεις με το υβριδικό supercar που όπως χαρακτηριστικά μπορείτε να δείτε στο video, αρχίζει την… τροχοδρόμηση χρησιμοποιώντας τα 127 άλογα του ηλεκτροκινητήρα του εμπρός άξονα, πριν απογειωθεί με την εμπλοκή του κινητήρα υβριδικής λειτουργίας απόδοσης 154 ίππων που βρίσκεται στον πίσω άξονα και ττου χωρητικότητας 4.6 lt V8 βενζινοκινητήρα, με τη συνεργασία τους να φτάνει τη συνολική ισχύ στα 887 άλογα!

Η Porsche 918 Spyder που κάνει τα 0-100 σε μόλις 2.8 δευτερόλεπτα, είναι ντυμένη στα αγωνιστικά χρώματα της Martini και έχει περάσει το 1.5 εκατομμύριο χιλιομέτρων δοκιμής. Μια και η συγκεκριμένη είναι επί αμερικανικού εδάφους, η καταμέτρηση γίνεται σε μίλια και το βίντεο επικεντρώνεται στο γεγονός πως στη συγκεκριμένη μονάδα μέτρησης, η 918 πλησιάζει το ένα εκατομμύριο δοκιμών.

Advertisement
Advertisement

Το επίσημο ντεμπούτο της, όπως είπαμε, είναι προγραμματισμένο για τον Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη.