Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δοκιμές για το επόμενο Chevrolet Cruze

Ελλάδα 19:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δοκιμές για το επόμενο Chevrolet Cruze

ΝΕΑ

Δοκιμές για το επόμενο Chevrolet Cruze

ΝΕΑ

Όταν αρχίσει να πωλείται κάποια στιγμή μέσα στο 2015, το νέο Chevrolet Cruze θα αποτελεί ένα σοβαρό αντίπαλο για τους Ευρωπαίους κατασκευαστές στην κατηγορία των μικρομεσαίων οικογενειακών μοντέλων. Βασιζόμενο σε νέα πλατφόρμα, έχοντας δυναμική εμφάνιση, σύγχρονους κινητήρες και όπως πάντα προσιτή τιμή, θα έχει όλα τα φόντα για να πείσει και τους πλέον δύσπιστους.

Advertisement
Advertisement

Η νέα μεταβλητή πλατφόρμα D2xx θα αντικαταστήσει τις Delta και Theta. Αναμένεται να φιλοξενεί 12 διαφορετικά μοντέλα του Ομίλου General Motors, συνολικής ετήσιας παραγωγής 2,5 εκατ. μονάδων. Ανάμεσά τους θα βρίσκεται και το επόμενο Opel Astra. Το νέο Cruze αναμένεται να ξεπερνά σε μήκος τα 4,6 m του σημερινού μοντέλου, «φλερτάροντας» με τη μεγαλύτερη κατηγορία.

Από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες μπορούμε να διακρίνουμε – παρά το έντονο καμουφλάζ – τα μακρόστενα φωτιστικά σώματα και τα φώτα ημέρας LED. Η μεγάλα μάσκα (χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των νέων Chevrolet) παραμένει, ενώ η «ουρά» του αμαξώματος δείχνει ανυψωμένη. Αναβαθμισμένο θα είναι και το εσωτερικό, με ποιοτικότερα υλικά.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και πριν από μήνες, η General Motors εξελίσσει νέους κινητήρες σε συνεργασία με την κινεζική SAIC. Οι βενζίνης θα είναι τριών κυλίνδρων, με χωρητικότητα από 1 έως 1,5 lt. Με τη βοήθεια turbo και συστήματος άμεσου ψεκασμού θα προσφέρουν υψηλή ισχύ και ροπή, με περιορισμένη κατανάλωση. Οι νέοι κινητήρες diesel θα είναι τριών και τεσσάρων κυλίνδρων.[nggallery id=2760]

Advertisement
Advertisement