Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δοκιμές για την ηλεκτρική Porsche Macan

Ελλάδα 11:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δοκιμές για την ηλεκτρική Porsche Macan

ΝΕΑ

Δοκιμές για την ηλεκτρική Porsche Macan

ΝΕΑ

Η Porsche έχει ανακοινώσει επίσημα πως η Macan στη νέα της γενιά θα είναι ηλεκτρική και αυτή ακριβώς την έκδοση συνέλαβε ο «κατασκοπευτικός» φακός σε διαδικασία δοκιμών.

Advertisement
Advertisement

Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες γύρω από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ηλεκτρικής Macan. Ωστόσο, μην σας ξεγελούν οι φωτογραφίες που δείχνουν μια –οπτικά- κοινή Macan. Το πρωτότυπο που «συνελήφθη» να δοκιμάζεται σε ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, είναι η νέα ηλεκτρική Macan, για την εξέλιξη της οποίας έχει χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα PPE (Premium Platform Electric) που έχει εξελιχθεί από κοινού με την Audi.

Advertisement
Advertisement

Με τη συγκεκριμένη πλατφόρμα, υποστηρίζεται η χρήση τεχνολογίας 800 volt και τα μοντέλα που τη χρησιμοποιούν, θα μπορούν να έχουν σύστημα ενεργής τετραδιεύθυνσης, καθώς επίσης και αερανάρτητη ηλεκτρονικά ελεγχόμενη.  Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής από την εταιρεία, κάνουν λόγο για πιθανή αισθητική διαφοροποίηση της ηλεκτρικής έκδοσης της Macan, μια και στη γκάμα θα παραμείνουν κάποιες εκδόσεις με κινητήρες εσωτερικής καύσης.