Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δοκιμάζεται η Mercedes-AMG C43

Ελλάδα 13:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δοκιμάζεται η Mercedes-AMG C43

ΝΕΑ

Δοκιμάζεται η Mercedes-AMG C43

ΝΕΑ

Ο κατασκοπευτικός φακός απαθανάτισε τα πρωτότυπα εξέλιξης της Mercedes-AMG C43 και μάλιστα και στις δύο εκδόσεις αμαξώματος που θα προσφέρεται.

Advertisement
Advertisement

Εν αναμονή της νέας Mercedes-Benz C-Class η εταιρία φαίνεται πως προετοιμάζει και τις πιο σπορτίφ εκδόσεις του μοντέλου οι οποίες πιθανότατα θα κάνουν πρεμιέρα το φθινόπωρο.

Η AMG C43 θα είναι πρακτικά η έκδοση που θα καλύπτει το κενό μεταξύ των απλών C-Class και της σκληροπυρηνικής C63 έχοντας ένα σπορτίφ αλλά ταυτόχρονα και πιο ήπιο χαρακτήρα ενώ θα τοποθετείται απέναντι στην αντίστοιχης λογικής BMW M340i xDrive. Αν και τα πρωτότυπα εξέλιξης είναι καλυμμένα με έντονο καμουφλάζ διακρίνονται κάποιες λεπτομέρειες που θα δίνουν μια πιο επιθετική όψη όπως ο βαθύς προφυλακτήρα, οι πλαϊνές ποδιές, ο πίσω αεροδυναμικός διαχύτης αλλά και η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης. Πιθανότατα διαφορετική από τις απλές εκδόσεις θα είναι και η μάσκα κατά την λογική αντίστοιχων εκδόσεων AMG ενώ ειδική σχεδίαση αναμένεται να έχουν και οι ζάντες.

Mercedes-AMG C43 spy

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes έχει ήδη επιβεβαιώσει πως η νέα C-Class θα έχει ένα εντελώς ανασχεδιασμένο εσωτερικό όπου πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίζουν οι ψηφιακές οθόνες. Στην συγκεκριμένη έκδοση βέβαια δεν θα λείπουν τα τονισμένα σπορτίφ στοιχεία όπως τα σπορ καθίσματα, τιμόνι AMG και ανάλογου ύφους λεπτομέρειες στον διάκοσμο. Θυμίζουμε πως η νέα C-Class θα βασίζεται σε μια αναβαθμισμένη έκδοση της πλατφόρμας MRA της Mercedes για πισωκίνητα μοντέλα. Όπως και στην μεγαλύτερη C63 η νέα C43 θα υιοθετεί πιθανότητα υβριδική μονάδα ισχύος με απόδοση που θα πλησιάζει τους 400 ίππους. Τα αυτοκίνητα δοκιμών δείχνουν θα πως υπάρχουν μεγάλα φρένα με εξαπίστονες δαγκάνες ενώ η ανάρτηση ως βασικό ή προαιρετικό εξοπλισμό θα προσφέρει ενεργά αμορτισέρ και ρυθμιζόμενες αντιστρεπτικές.

Mercedes-AMG C43 spy

Διαβάστε επίσης

Advertisement

Mercedes-AMG GT Black Series: Έτσι έγινε Βασιλιάς του Ρινγκ (video)

Η… κινηματογραφική οθόνη της Mercedes EQS (+video)

Advertisement

Mercedes-Benz S-Class: Από το 1951 πρωτοπόρος στην καινοτομία