Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δοκιμαστής της BMW τράκαρε με αστυνομικό όχημα

Ελλάδα 7:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δοκιμαστής της BMW τράκαρε με αστυνομικό όχημα

ΝΕΑ

Δοκιμαστής της BMW τράκαρε με αστυνομικό όχημα

ΝΕΑ

Την ώρα της δοκιμαστικής οδήγησης μίας ολοκαίνουργιας BMW 7, ο «τέστερ» δεν πρόλαβε να αντιδράσει και προσέκρουσε πάνω σε ένα όχημα της γερμανικής αστυνομίας!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Το είδαμε και αυτό! Ένας δοκιμαστής της ΒΜW στην διάρκεια της σχετικής δοκιμής στο Μόναχο, προφανώς και δεν έδωσε την κατάλληλη προσοχή. Έτσι, δεν είδε ένα περιπολικό Mercedes-Benz Sprinter να διασχίζει μία διασταύρωση έχοντας αναμμένο τον φάρο και τα σχετικά φώτα προειδοποίησης στη διάρκεια καταδίωξης σε ληστεία. Το αποτέλεσμα ήταν να γερό τρακάρισμα όπου ευτυχώς, ο οδηγός της BMW και οι τρεις αστυνομικοί που υπήρχαν στην «κλούβα» να την γλυτώσουν με μερικές γρατζουνιές.

Advertisement
Advertisement

Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες, η σύγκρουση πρέπει να ήταν αρκετά δυνατή καθώς το Sprinter έχει ανατραπεί και η νέα Σειρά 7 να βρίσκεται καλυμμένη κάτω από ένα πανί. Ακόμη και στην τρομάρα που πέρασε ο οδηγός κατάφερε να βρει την ψυχραιμία του και να σκεπάσει τη νέα «επτάρα» που θα κάνει ντεμπούτο πιθανότατα τον Σεπτέμβριο στην Φρανκφούρτη. Πάντως, ο συγκεκριμένος δοκιμαστής ίσως να είναι και ο πρώτος που γνωρίζει την παθητική ασφάλεια που θα προσφέρει η νέα BMW από πρώτο χέρι. Αυτό θα πει crash-test υπό πραγματικές συνθήκες!