Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Βελτίωση ήδη στη Huracan;

Ελλάδα 7:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Βελτίωση ήδη στη Huracan;

ΝΕΑ

Video: Βελτίωση ήδη στη Huracan;

ΝΕΑ

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις μερικά 24ωρα από τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Lamborghini Huracan και ήδη έχει προκαλέσει… πυρετό εργασιών σε εταιρείες βελτιώσεων!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Η πολυαναμενόμενη διάδοχος της Gallardo βρέθηκε στο στόχαστρο των σχεδιαστών της DMC, που παρουσίασαν ήδη τη δική τους πρόταση για… βελτίωση της νέας, πανέμορφης και πανίσχυρης «Ιταλίδας».

Τη βάφτισαν… Huracan «Affari» και γέμισαν το εκτυφλωτικό της κίτρινο χρώμα με αντιθέσεις. Με ένα εντυπωσιακό body kit φτιαγμένο από ανθρακονήματα, που απλώνεται περιμετρικά στη νέα Lamborghini, με front lip, ποδιές στο πλάι, διαχύτη αλλά και εντυπωσιακή πίσω αεροτομή. Σε μαύρο επίσης χρώματα και η κάθετη ρίγα που διασχίζει το καπό μέχρι το σήμα της μάρκας από τη Σαντ’ Άγκατα.

Advertisement
Advertisement

Όλα αυτά φυσικά, ψηφιακά επεξεργασμένα αφού είναι ακόμα πολύ νωρίς για να έχει πάει στα χέρια του τη Huracan ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος. Επίσης, η DMC δεν έκανε λόγο για πιθανή επέμβαση και στον θηριώδη V10 κινητήρα χωρητικότητας 5.2 lt. Υποθέτουμε τα 610 PS θα είναι αρκετά και η όποια βελτίωση σε επιδόσεις θα έρθει μέσω του Body kit της DMC.

Αν θέλετε να μάθετε όλα τα μυστικά της… εργοστασιακής εκδοχής της νέας Lamborghini Huracan LP610-4, δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ.