Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε την πιο τρελή Rolls-Royce Cullinan!

Ελλάδα 23:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε την πιο τρελή Rolls-Royce Cullinan!

ΝΕΑ

Δείτε την πιο τρελή Rolls-Royce Cullinan!

ΝΕΑ

H Mansory έχει μία ιδιαίτερα αδυναμία στο πολυτελές SUV, αλλά αυτή η μετατροπή μάλλον δεν έχει προηγούμενο.

Advertisement
Advertisement

Η υπερβολή δεν είναι πάντα συνώνυμο της καλής αισθητικής, κάτι που πιθανότατα να ισχύει και στην περίπτωση αυτή της της μοναδικής Rolls-Rolls Cullinan by Mansory, από την άλλη, όμως, δεν μπορεί να περάσει ποτέ απαρατήρητη.

Και ναι, η Mansory, η οποία αρέσκεται σε extreme μετατροπές πολυτελών μοντέλων, έχει ξεπεράσει τον… εαυτό της, με την Linea D’ Oro έκδοση της Cullinan. Τελικός αποδέκτης αυτής της «χρυσής γραμμής» (ελληνιστί), θα μπορούσε να είναι κάποιος μεγιστάνας από τη χερσόνησο των Αραβικών Εμιράτων.

Όχι μόνο λόγω του υψηλού κόστους, αλλά και γιατί αυτό το SUV, με το συνδυασμό χρυσού και μαύρους, δεν κρατά κανένα πρόσχημα διακριτικότητας! Προσθέστε και το ενισχυμένο κιτ αμαξώματος, με ανθρακονήματα, νέους προφυλακτήρες, φουσκωμένα φτερά, αεροτμή, διαχύτη και έχετε μια γενικότερη εικόνα της μετατροπής.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα και οι ζάντες, δίνουν την αίσθηση ότι είναι κατασκευασμένες από κάποιο… υπερπολύτιμο μέταλλο, ενώ στο ίδιο μοτίβο κινείται και η εικόνα του εσωτερικού.

Με όλα τα χαρακτηριστικά και τον πολυτελή εξοπλισμό μιας Rolls-Royce, αλλά και όλες τις πινελιές, που υπενθυμίζουν την παρέμβαση του γνωστού βελτιωτικού οίκου και ότι φυσικά δεν πρόκειται για μια… τυπική Cullinan.

Δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν οι παρεμβάσεις έχουν επεκταθεί και στην απόδοση του twiin-turbo V12 των 6,75 λίτρων, αλλά είναι πολύ πιθανό να ξεπερνά τους 600 ίππου, όπως σε αντίστοιχες περιπτώσεις που οι μηχανικοί της Mansory έβαλαν το χέρι τους.