Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε τη μοτοσυκλέτα που αγόρασε ο Ντάνος

Ελλάδα 17:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε τη μοτοσυκλέτα που αγόρασε ο Ντάνος

ΝΕΑ

Δείτε τη μοτοσυκλέτα που αγόρασε ο Ντάνος

ΝΕΑ

Τον γνωρίσαμε από το τηλεπαιχνίδι επιβίωσης Survivor όπου ήταν ο νικητής. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος (ή Ντάνος) είναι φίλος των δύο τροχών και το επιβεβαίωσε αγοράζοντας μία όχι τόσο συνηθισμένη μοτοσυκλέτα.

Advertisement
Advertisement

 

Νικητής σε τηλεπαιχνίδι αλλά όχι ένας από τους… τηλεήρωες, που ξεχάσαμε. Ο “Ντάνος” επιβίωσε όχι μόνο στην αρένα του Survivor αλλά και σε αυτήν της τηλεόρασης δείχνοντας πως είναι ένας πολύπλευρος παίχτης, με ότι και αν καταπιάνεται.

Advertisement
Advertisement

Αυτό που μας αποκάλυψε πρόσφατα είναι η αγάπη του για τα δίκυκλα. Αυτό το είδαμε από την ιδιαίτερη επιλογή του αφού αντί των εύκολων λύσεων επέλεξε ένα Indian Scout Bobber για να μετακινείται.

Για όσους δεν γνωρίζουν τον τύπο της μοτοσυκλέτας να σας πούμε πως η “Bobber” έκδοση του Scout (τιμή 15.450) θυμίζει τις μεταπολεμικές custom κατασκευές που χρησιμοποιούσαν ως βάση στρατιωτικές μοτοσυκλέτες και αποθέωναν το minimal.

Advertisement

Το Scout Bobber λοιπόν, μια μοτοσυκλέτα με λιτή σχεδίαση, “κομμένα” φτερά μπροστά και πίσω, φαρδύ ελαστικό μπροστά, ακόμα πιο χαμηλή σε σχέση με τις cruiser εκδόσεις και αυστηρά μονόσελη – αν και υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης και ενός extra μαξιλαριού πάνω στο πίσω φτερό.

Ο υγρόψυκτος δικύλινδρος V κινητήρας των 1.133 κ.εκ. αποδίδει 94 ίππους και 9,9 kg-m ροπής, αυτό που έχει αλλάξει όμως είναι η θέση οδήγησης, με τον αναβάτη να κάθεται σε μια πιο “επιθετική” και “sport” στάση σε σχέση με τα cruiser πρότυπα.

Advertisement

Σύμφωνα με την Indian, το Scout Bobber απευθύνεται σε αναβάτες που θέλουν μια στυλάτη μοτοσυκλέτα, που να έχει όμως παράλληλα και δυναμικά χαρακτηριστικά, ώστε να την απολαμβάνουν όχι μόνο βλέποντας την αλλά και οδηγώντας την.