Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε πως επηρεάζεται η σταθερότητα των τρέιλερ (+video)

Ελλάδα 22:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε πως επηρεάζεται η σταθερότητα των τρέιλερ (+video)

ΝΕΑ

Δείτε πως επηρεάζεται η σταθερότητα των τρέιλερ (+video)

ΝΕΑ

Δείτε το «μάθημα» που πρέπει να παρακολουθήσει κάθε ιδιοκτήτης τρέιλερ για να κάνει τις μετακινήσεις του με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.

Advertisement
Advertisement

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορεί να κάνει όποιος θέλει να ρυμουλκήσει ένα τρέιλερ, έχει να κάνει με την κατανομή του βάρους πάνω σε αυτό.

Η επιρροή που έχει στη σταθερότητα του οχήματος (ρυμουλκού και ρυμουλκούμενου) η σωστή τοποθέτηση του βάρος στο κατάλληλα ζυγισμένο τρέιλερ, είναι ύψιστης σημασίας για την καλή συμπεριφορά του συνόλου. Προκειμένου να αποφευχθούν εκπλήξεις που μπορεί να καταλήξουν σε δυσάρεστες καταστάσεις, το πολύ ενδιαφέρον και κατατοπιστικό video που ακολουθεί, μας δίνει με πολύ μεγάλη ακρίβεια την αξία της σωστής φόρτωσης.

Advertisement
Advertisement

Στο τρέιλερ που είναι κοτσαρισμένο σε μια Mustang, υπάρχουν υποδοχές για τοποθέτηση βάρους, τόσο κοντά στο σημείο σύνδεσης του αυτοκινήτου με το ρυμουλκούμενο, όσο και στο πίσω άκρο. Με το συνδυασμό να βρίσκεται πάνω σε κινούμενο διάδρομο (μάλλον γυμναστικής), η προσομοίωση απότομης αλλαγής κατεύθυνσης, δείχνει ανά περίπτωση τι συμβαίνει στο σύνολο- και έτσι μαθαίνουμε όλοι όσοι δεν το ξέρουμε, πως πρέπει να διαχειριζόμαστε στο φορτίο στο τρέιλερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Απίστευτο: Κλέβουν φώτα από Porsche για καλλιέργεια… μαριχουάνας! (+video)
Πάνω από 4.200 κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα σε μόλις 7 ημέρες!
Peugeot: Καταιγισμός νέων ηλεκτρικών μοντέλων