Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δείτε τυφώνα να αναποδογυρίζει νταλίκα (+video)

Ελλάδα 13:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δείτε τυφώνα να αναποδογυρίζει νταλίκα (+video)

ΝΕΑ

Δείτε τυφώνα να αναποδογυρίζει νταλίκα (+video)

ΝΕΑ

Πλάνα από μία κάμερα στο ταμπλό μεγάλου φορτηγού (Dashcam) αναρτήθηκαν στο YouTube και δείχνουν την δύναμη που έχει ένας τυφώνας.

Advertisement
Advertisement

Οι εικόνες δείχνουν την στιγμή που ένας οδηγός φορτηγού βρέθηκε στο «μάτι του κυκλώνα» στο Χόρσαμ της Πενσυλβάνια.

Το περιστατικό συνέβη νωρίτερα αυτό το μήνα και το βίντεο ξεκινά δείχνοντας τον οδηγό του φορτηγού να φρενάρει ενώ πλησιάζει σε φωτεινό σηματοδότη και κόκκινο φως.

Η εικόνα δείχνει να έχουν ξεσπάσει, ισχυροί άνεμοι και βροχόπτωση γύρω από το φορτηγό. Στη συνέχεια του video, η ένταση του ανέμου αυξάνεται και πολύ σύντομα, καταστρέφει ένα από τα φανάρια.

Advertisement
Advertisement

Λίγο αργότερα, έξω από το παρμπρίζ του φορτηγού, η ορατότητα περιορίζεται αισθητά. Στη συνέχεια, το φορτηγό απογειώνεται και πέφτει πίσω στο δρόμο. Δυστυχώς για τον οδηγό, οι ριπές αέρα γίνονται εντονότερες και σύντομα το φορτηγό αναποδογυρίζει στο πλάι του. Ευτυχώς, κανείς δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί.

Το βίντεο κοινοποιήθηκε στο «Reddit», με ορισμένους χρήστες να υποδηλώνουν ότι ο οδηγός του φορτηγού θα μπορούσε να προσπαθήσει να αποτρέψει το περιστατικό γυρίζοντας το τιμόνι και την καμπίνα του φορτηγού είτε προς τα αριστερά είτε προς τα δεξιά, έτσι ώστε ο τράκτορας και το τρέιλερ του να σχηματίζουν σχήμα «L».

Advertisement

Ωστόσο, δεδομένου ότι η κατεύθυνση του ανέμου αλλάζει γρήγορα σε όλη τη διάρκεια του video, είναι δύσκολο να πούμε αν η αντίδραση αυτή θα άλλαζε το αποτέλεσμα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τροχαία ατυχήματα: Θεαματικά βελτιωμένη η θέση της Ελλάδας
Πως η τεχνητή νοημοσύνη θα μειώσει τα τροχαία ατυχήματα
Τρένο «καρφώθηκε» σε φορτηγό που μετέφερε πτερύγιο ανεμογεννήτριας (+video)