ΝΕΑ

Δείτε ένα Bayraktar να «επιτίθεται» σε ελληνικό νησί (+video)

Ελλάδα 4:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε ένα Bayraktar να «επιτίθεται» σε ελληνικό νησί (+video)

ΝΕΑ

Δείτε ένα Bayraktar να «επιτίθεται» σε ελληνικό νησί (+video)

ΝΕΑ

Δεν έχει τέλος η προπαγάνδα των Τούρκων ενάντια στην Ελλάδα – Νέο βίντεο δείχνει πως μπορεί να γίνει μια επίθεση σε ελληνικό νησί.

Advertisement
Advertisement

Με την Τουρκία να βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο η κυβέρνηση Ερντογάν κάνει ότι μπορεί για να δυναμιτίσει το κλίμα και να προσελκύσει κυρίως τους νεαρούς σε ηλικία ψηφοφόρους.

Στο παρακάτω tweet που έκανε ο Τούρκος δημοσιογράφος Abdullah Bozkurt, διευθυντής του Nordic Research & Monitoring Network, θα δείτε ένα Bayraktar να απονηώνεται από ένα αεροπλανοφόρο και όχι μόνο να στοχεύει σε ένα ελληνικό νησί αλλά να ρίχνει και ένα πύραυλο.

Τα Bayraktar είναι μη επανδρωμένα αεροσκάφη τύπου drone που έχουν εξελιχθεί για τον τουρκικό στρατό από την κρατική εταιρία Baykar.

Advertisement
Advertisement

Εννοείται πως το βίντεο που έχει εξελιχθεί από την εταιρία λογισμικών Havelsan είναι απλά γελοίο αφού παραπέμπει σε video-game παρά μια σοβαρή προσομοίωση στρατιωτικής επιχείρησης.

Όπως και να έχει η κυβέρνηση Ερντογάν χρησιμοποιεί κάθε τρόπο και κάθε «όπλο» που διαθέτει για να κεντρίσει το «πατριωτικό» αίσθημα και να καιροφυλαχτεί απέναντι στον «εχθρό» που λέγεται Ελλάδα.

Ακόμη και ο Τούρκος δημοσιογράφος επισημαίνει στο tweet του: «Τα νησιά της Ελλάδας φέρονται να έχουν γίνει στόχος ένοπλων τουρκικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών Bayraktar σε ένα παιχνίδι προσομοίωσης που αναπτύχθηκε για τον στρατό από την κρατική εταιρεία Air Electronics Industry της Τουρκίας (Havelsan). Μια πιο ελαφριά εκδοχή θα κυκλοφορήσει για το κοινό, προφανώς για να κάνει πλύση εγκεφάλου στα νεαρά μυαλά ενάντια στην Ελλάδα».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ρεζίλι οι Τούρκοι με το εθνικό τους… αντίγραφο!
Οι Τούρκοι θέλουν τον «Μινώταυρο»;
Η Ελληνίδα πιλότος Mirage που τρέμουν οι Τούρκοι