Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δίπορτη Urus; Γιατί όχι;

Ελλάδα 6:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δίπορτη Urus; Γιατί όχι;

ΝΕΑ

Δίπορτη Urus; Γιατί όχι;

ΝΕΑ

Η επιθετική σχεδίαση της Lamborghini Urus, θα μπορούσε άνετα να αφορά και αμάξωμα με δύο πόρτες λιγότερες και ένα ψηφιακό σκίτσο το αποδεικνύει.

Advertisement
Advertisement

 

Είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά πολυτελή SUV που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά και ως τέτοιο, αναπόφευκτα προσελκύει κάθε είδους επέμβαση, σε πραγματικές συνθήκες ή σε ψηφιακές αναπαραστάσεις. Σχετικά τακτικά έχουμε θέματα με νέα σχέδια που προκύπτουν από ανεξάρτητους σχεδιαστές που ασχολούνται σε ψηφιακό περιβάλλον με την αισθητική των αυτοκινήτων κάθε μάρκας. Ειδικά με την Urus όμως, τα πράγματα πολλές φορές έχουν ξεφύγει, όπως για παράδειγμα η πρόσφατη «πρόταση» με το μοντέλο της Lamborghini σε pick up έκδοση, για την παρουσίαση της οποίας χρησιμοποιήθηκε ως βάση περιβάλλον από φωτογραφίες του Ford Ranger Raptor.

Advertisement
Advertisement

Το συγκεκριμένο ψηφιακό σκίτσο που δείχνει την τρίπορτη Urus, μας έρχεται από το Car News Network στο Instagram και μοιάζει να είναι πολύ «πειστικό». Χώρια που αντικειμενικά, ανεξαρτήτως του ότι αναφέρεται σε premium sport SUV, η τρίθυρη εκδοχή αμαξώματος είναι πολύ καλαίσθητη και θα μπορούσε άνετα να είναι ένα πραγματικό αυτοκίνητο- έστω και πρωτότυπο από τη Lamborghini. Στην πραγματικότητα όμως, η Lamborghini ασχολείται με την παρουσίαση των δύο νέων εκδόσεων της Urus, της ST-X αλλά και της υβριδικής.