Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διπλή πρεμιέρα για τη Macan

Ελλάδα 1:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διπλή πρεμιέρα για τη Macan

ΝΕΑ

Διπλή πρεμιέρα για τη Macan

ΝΕΑ

Πέρα από το Λος Άντζελες, το νέο πολυτελές SUV της Porsche θα εμφανιστεί τον Νοέμβριο – εκτός απροόπτου – και στην έκθεση του Τόκιο. Αυτό αφήνει να εννοηθεί η γερμανική εταιρεία μέσω της ειδικής ιστοσελίδας που δημιούργησε για τη Macan. Το μοντέλο μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με το Audi Q5 και με μήκος στα 4,6 m. θα τοποθετηθεί στη γκάμα κάτω από την Cayenne.

Advertisement
Advertisement

Η Porsche επιβεβαίωσε επίσης τις πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει και είχαμε μεταδώσει στα τέλη Σεπτεμβρίου, σχετικά με τους κινητήρες των εκδόσεων S και Turbo: Η πρώτη θα φέρει έναν 3λιτρο V6 και η δεύτερη V6 κινητήρα χωρητικότητας 3,6 lt. Και τα δύο σύνολα θα είναι υπερτροφοδοτούμενα, ενώ θα συνεργάζονται με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK. Σύμφωνα με την Porsche, στις ΗΠΑ οι τιμές της S θα αρχίζουν από τα 52.000 δολάρια και της Turbo από τα 75.000 δολάρια.

Ο κατασκευαστής αναφέρθηκε επίσης και στην τετράδα των φώτων ημέρας LED, σε κάθε ένα από τα εμπρός φωτιστικά σώματα, όπως αποκαλύπτει και η σκοτεινή φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα. Η παραγωγή της Macan θα αρχίσει στα τέλη του 2013 στο εργοστάσιο της Λειψίας και οι πωλήσεις θα ακολουθήσουν τους πρώτους μήνες του επόμενου έτους.