Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διπλή διάκριση για την Opel

Ελλάδα 14:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διπλή διάκριση για την Opel

ΝΕΑ

Διπλή διάκριση για την Opel

ΝΕΑ

Η Opel απέσπασε δύο βραβεία στην 40ή έκδοση του θεσμού ψηφοφορίας αναγνωστών  «Best Cars» που διοργανώνεται από το γερμανικό περιοδικό auto motor und sport.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ

Το πρώτο αφορούσε το Adam που επικράτησε στην κατηγορία μίνι συγκεντρώνοντας το 26% των ψήφων προτίμησης του κοινού. Μάλιστα το γερμανικό μικρό όχημα πόλης έκανε χατ-τρικ αφού είχε κερδίσει τον ίδιο τίτλο τόσο το 2014 όσο και το 2015.

Η διευθύντρια μάρκετινγκ της Opel, Tina Müller, παρέλαβε το συγκεκριμένο βραβείο και δήλωσε: «Ένα βραβείο ψηφοφορίας αναγνωστών είναι πάντα ιδιαίτερης σημασίας καθώς ανάμεσα στους ψηφοφόρους περιλαμβάνονται υποψήφιοι πελάτες μας. Το ADAM είναι ‘κατά συρροή’ νικητής στο θεσμό ‘Best Cars’ και αυτό αποδεικνύει τη δημοτικότητά του μεταξύ των κλασικών οπαδών του αλλά νέων υποψηφίων πελατών που θέλουμε να προσεγγίσουμε με τη φρέσκια online καμπάνια μας».

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον, η Opel απέσπασε το «International Paul Pietsch Award 2016» για το σύστημα προσαρμοζόμενου φωτισμού IntelliLux LED® matrix του νέου Astra. Η βράβευση ήρθε βάσει ψηφοφορίας επιτροπής που απαρτίζεται από 26 συντάκτες από 21 χώρες.

Opel-IntelliLux-LED-Matrix-Light-a640

Το ειδικό βραβείο έχει τα όνομα του Paul Pietsch, ενός πρώην αγωνιζόμενου σε Grand Prix και συνιδρυτή της Motor Presse Stuttgart, και απονέμεται σε εξαιρετικές τεχνολογικές ιδέες. Προϋποθέσεις για την υποψηφιότητα μιας καινοτομίας είναι η ετοιμότητά της για μαζική παραγωγή και η αντιληπτή προστιθέμενη αξία για τους πελάτες στους τομείς του περιβάλλοντος, της άνεσης, της ασφάλειας και της οικονομίας.

Advertisement

«Εκδημοκρατίζουμε high-tech λύσεις, κάνοντας τις καινοτομίες προσιτές και ενσωματώνοντάς τις στα πιο δημοφιλή, μαζικής κυκλοφορίας μοντέλα μας. Το νέο σύστημα IntelliLux LED® matrix light είναι το τέλειο παράδειγμα. Λανσάροντας αυτή την τεχνολογία στην κατηγορία των συμπαγών μοντέλων, η Opel γίνεται η πρώτη κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων που προσφέρει αυτό το πολύ αποδοτικό και ισχυρό σύστημα φωτισμού στη συγκεκριμένη αγορά» δήλωσε σχετικά ο CEO του Opel Group, Dr. Karl-Thomas Neumann.