Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η διόπτρα της Mercedes σημαδεύει την Audi

Ελλάδα 17:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η διόπτρα της Mercedes σημαδεύει την Audi

ΝΕΑ

Η διόπτρα της Mercedes σημαδεύει την Audi

ΝΕΑ

Άπαξ και εταιρίες κύρους με έμφαση στην πολυτέλεια, μπήκαν στο χορό των αποκαλύψεων αυτοκινήτων με ίματζ που μετατρέπονται σε crossover, τότε μόνο με ενδιαφέρον θα ατενίσουμε το αύριο. Πάρτε για παράδειγμα την Mercedes.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Το μέλλον μας επιφυλάσσει λοιπόν την C-Class All-Terrain, βασισμένη στη C-Class Estate. Τίποτα λιγότερο από την αναμενόμενη σχεδιαστική γερμανική αντίληψη, περί διακεκριμένης απόδρασης.

Τα συστατικά γνωστά από αυτά που είδαμε στη μεγαλύτερη E-Class και τα οποία περιλαμβάνουν αυξημένη απόσταση από το έδαφος για να προσπερνάτε ευκολότερα τα εμπόδια, την τετρακίνηση της φίρμας με τον κωδικό 4MATIC προκειμένου να προσεγγίσετε στην παραλία το καλοκαίρι, αλλά και τα απαραίτητα προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος για να γλιτώνετε από τις γρατσουνιές και άλλα αντιαισθητικά.

Advertisement
Advertisement

Εδώ το αστέρι βάζει στο στόχαστρο τα μοντέλα της Audi που μπήκαν πρώτα σε αυτή τη διαδικασία και βρήκαν ανταπόκριση από το ευρωπαϊκό κοινό. Γιατί όχι λοιπόν και η Mercedes, να ανακαλύψει τον περιπετειώδη χαρακτήρα της ακόμη και στα παραδοσιακά κυριλέ βάγκον της; Οι βάσεις και η τεχνογνωσία υπάρχουν.