Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δύο νέες πειραγμένες εκδόσεις F-150

Ελλάδα 5:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δύο νέες πειραγμένες εκδόσεις F-150

ΝΕΑ

Δύο νέες πειραγμένες εκδόσεις F-150

ΝΕΑ

Η Roush ανακοίνωσε πως ετοιμάζει όχι μια αλλά δύο υπερτροφοδοτούμενες εκδόσεις του έτσι και αλλιώς δυναμικού F-150 της Ford

Advertisement
Advertisement

 

Οι δύο εκδόσεις θα λέγονται F-150 SC και F-150 Nitemare και θα έχουν αμφότερες αρκετές αλλαγές από τη Roush που παραδοσιακά ασχολείται με τη βελτίωση των μοντέλων της Ford. Τώρα, για το F-150 του 2019, η Roush έχει ήδη ανακοινώσει πως θα προσφέρει το κάτι παραπάνω με την υπογραφή της, με το ειδικό βάρος που έχει αυτή στους τομείς της αξιοπιστίας και της πραγματικής ενίσχυσης των επιδόσεων και της απόδοσης του κινητήρα. Το πρώτο, το F-150 SC, εφοδιάζεται με το 5λιτρο Coyote V8 σύνολο που με τις περιποιήσεις της Roush αποδίδει 650 ίππους- 255 περισσότερους από αυτούς της νορμάλ έκδοσης. Πρόκειται για το πλέον δυναμικό εκτός δρόμου όχημα που έχει παρουσιάσει η Roush, με ιδιαίτερη σημασία στην απόδοση της ροπής (84,3 kgm) από τις χαμηλές στροφές λειτουργίας του κινητήρα, μια και η χρήση για την οποία προορίζεται έχει πολύ ψηλά στις προτεραιότητες των υποψηφίων πελατών τις εκτός δρόμου αναζητήσεις.

Advertisement
Advertisement

Με τον ίδιο υπετροφοδοτούμενο V8 εφοδιάζεται και η δεύτερη έκδοση, με το πομπώδες όνομα Nitemare. Σε αυτή, η απόδοση του κινητήρα είναι 610 ίπποι και η «αναπνοή» τονίζεται από τις εξατμίσεις που εμφανίζονται στις πλευρές του αμαξώματος. Η Roush, για το μοντέλο προτείνει και το «ενεργό σύστημα εξάτμισης» που με τη χρήση ηλεκτρικών κλαπέτων αλλάζει τα χαρακτηριστικά του ήχου αλλά και της απόδοσης, ανάλογα με τις διαθέσεις του οδηγού που έχει να επιλέξει ανάμεσα σε 4 προγράμματα. Για το SC πακέτο με τις προσθήκες στοιχείων εξοπλισμού για την εκτός δρόμου χρήση, η Roush τιμολογεί τις υπηρεσίες της λίγο κάτω από τα 25.000 δολάρια (24.900), ενώ 19.150 δολάρια πρέπει να υπολογίζει ο κάτοχος του F-150 που θα θελήσει το πακέτο Nitemare.