Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δυναμική παρουσία της Honda στο Goodwood

Ελλάδα 16:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δυναμική παρουσία της Honda στο Goodwood

ΝΕΑ

Δυναμική παρουσία της Honda στο Goodwood

ΝΕΑ

Αρκετές εκπλήξεις μας επιφυλάσσει η Honda κατά τη διάρκεια του Goodwood Festival of Speed καθώς θα συμμετάσχει στην εκδήλωση με το ανανεωμένο NSX αλλά και το ηλεκτρικό πρωτότυπο Honda E Prototype.

Advertisement
Advertisement

Τα δύο μοντέλα θα φιλοξενούνται στο περίπτερο της Honda ενώ το ηλεκτρικό Honda E αναμένεται να συμμετέχει και στην διάσημη ανάβαση στην πρώτη του δυναμική εμφάνιση.

Η επίσημη παρουσίαση του Honda E αναμένεται να γίνει αργότερα μέσα στη χρονιά όμως το πρωτότυπο που έχουμε δει και που θα βρίσκεται στο Goodwood σύμφωνα με τους ανθρώπους της Honda πλησιάζει στο 95% το τελικό αυτοκίνητο παραγωγής. Η Honda μάλιστα έχει ήδη ανοίξει τις λίστες παραγγελιών για το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο για επιλεγμένους πελάτες.

Advertisement
Advertisement

Αν και πρόκειται για ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης το Honda Ε έχει σαν βασικό χαρακτηριστικό την ιδιαίτερα ποιοτική και πολυτελή προσέγγιση στο εσωτερικό του με κυρίαρχο στοιχείο την παρουσία πέντε μεγάλων ψηφιακών οθονών. Η Honda δεν έχει αποκαλύψει ακόμα πολλές τεχνικές πληροφορίες όμως γνωρίζουμε πως θα έχει αυτονομία πάτω από 200 χιλιόμετρα και θα υποστηρίζει ταχυφόρτιση που θα προσφέρει γέμισμα στο 80% της συνολικής χωρητικότητας των μπαταριών σε 30 λεπτά.

Μαζί με το Honda E η εταιρία θα φιλοξενεί και το ανανεωμένο NSX όπου εκτός από το διακριτικό facelift έχει αρκετές σημαντικές μηχανολογικές αναβαθμίσεις. Μεταξύ αυτών είναι η τοποθέτηση πιο σφικτών αντιστρετπικών και σινεμπλόκ καθώς και το διαφορετικό λογισμικό των μονάδων ελέγχου της τετρακίνησης, του συστήματος διεύθυνσης και των αμορτισέρ. Επεμβάσεις έχουν γίνει και στον 3.5 V6 twin-turbo κινητήρα που διαθέτει νέους εγχυτήρες καυσίμου και βελτιωμένη θερμική προστασία των turbo χωρίς πάντως κάποια μεταβολή στην απόδοση των 581 ίππων.

Advertisement

 

Advertisement