Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διέρρευσε το νέο Opel Corsa

Ελλάδα 11:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διέρρευσε το νέο Opel Corsa

ΝΕΑ

Διέρρευσε το νέο Opel Corsa

ΝΕΑ

Το νέο Opel Corsa είναι προ το πυλών και πριν από λίγες ώρες το γαλλικό L’ Automobile και στη συνέχεια ένα σέρβικο site αυτοκινήτου διέρρευσαν τις επίσημες εικόνες του νέου μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Το Corsa 6ης γενιάς θα αποκαλυφθεί επίσημα από την Opel στις αρχές Ιουνίου, αρχικά μόνο στην ηλεκτρική του έκδοση. Το νέο μοντέλο έρχεται σημαντικά αναβαθμισμένο σε σχέση με το προηγούμενο, έχοντας εκτός από την ηλεκτρική του έκδοση και εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης και diesel – Διαβάστε εδώ τις οδηγικές μας εντυπώσεις από το νέο μοντέλο.

Σχεδιαστικά, οι εικόνες που διέρρευσαν μας αποκαλύπτουν ένα πολύ δυναμικό νέο μικρό μοντέλο, με πολλές «νευρώσεις», όμορφες γλυπτές λεπτομέρειες στους προφυλακτήρες και μοντέρνα φώτα. Εντύπωση προκαλεί και η διχρωμία μεταξύ αμαξώματος και οροφής, η οποία σημειωτέον είναι χαμηλότερη από το παρελθόν.

Στο εσωτερικό μπορούμε να διακρίνουμε τις καθαρές, εργονομικές γραμμές του ταμπλό, που τονίζουν την παρουσία της μεγάλης οθόνης αφής στο κέντρο της κονσόλας, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος διακρίνουμε και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Advertisement
Advertisement

Το τιμόνι με το επίπεδο κάτω τμήμα δίνει μια σπορτίφ νότα, ενώ δεν λείπουν και οι αρκετές θήκες για μικροαντικείμενα.

Συνολικά, το νέο Opel Corsa σχεδιαστικά δείχνει σαφώς πιο μοντέρνο και ελκυστικό σε σχέση με το υπάρχον, ενώ και στο εσωτερικό του τονίζει περισσότερο από ποτέ τον hi-tech χαρακτήρα του.

Advertisement

Περισσότερα για το νέο μοντέλο θα γνωρίζουμε στις αρχές Ιουνίου, όταν και θα παρουσιαστεί επίσημα από την Opel. Θυμίζουμε ότι το λανσάρισμά του αναμένεται να γίνει το προσεχές φθινόπωρο.

Advertisement

Advertisement