Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διέρρευσε το Ford EcoSport Active

Ελλάδα 10:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διέρρευσε το Ford EcoSport Active

ΝΕΑ

Διέρρευσε το Ford EcoSport Active

ΝΕΑ

Η μπλε οβάλ μάρκα επιμελείται το μικρό της SUV, λανσάροντας μια έκδοση που ικανοποιεί τα «θέλω» όσων αναζητούν την περιπέτεια.

Advertisement
Advertisement

Η πρόσφατη αναβίωση του Ford Puma σε SUV τυγχάνει ευρείας απήχησης, κάτι που αποτυπώνεται σε επίπεδο πωλήσεων.

Η εμπορική πορεία του μοντέλου, ωστόσο, δεν επισκιάζει το μικρό SUV της μπλε οβάλ μάρκας, EcoSport, το οποίο φαίνεται πως έφτασε η ώρα να λάβει την επιμέλεια της Ford, απαλλασσόμενο, ταυτόχρονα, από τους κινητήρες ντίζελ.

Ειδικότερα, διέρρευσαν πληροφορίες, πλαισιωμένες από φωτογραφίες που απεικονίζουν το μοντέλο σε έκδοση Active. Η γκάμα, λοιπόν, του μοντέλου διευρύνεται, προσφέροντας στο αγοραστικό κοινό μια περιπετειώδη εκδοχή.

Advertisement
Advertisement

Η έκδοση Active διακρίνεται -επιπλέον της βασικής Trend- για τη μαύρη οροφή και τους ομόχρωμους πλευρικούς καθρέπτες, πλαστικά στους θόλους των τροχών, ξεχωριστές ζάντες των 17 ιντσών ενώ στο εσωτερικό δεσπόζει η επένδυση από δέρμα και suede.

Οι υπάρχουσες εκδόσεις

Advertisement

Περί βασικής έκδοσης ο λόγος, αυτή διατίθεται, μεταξύ άλλων, με φώτα ομίχλης, θερμαινόμενους καθρέπτες, air conditioning, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής των 8 ιντσών, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, cruise control, σύστημα αναγνώρισης σήμανσης οδικής κυκλοφορίας και αυτόματη πέδηση έκτακτης ανάγκης, ενώ στο εσωτερικό δεσπόζει η επένδυση από δέρμα και suede.

Στην Titanium, συναντώνται επιπλέον, κεντρικοί προβολείς με αυτόματη ενεργοποίηση, αυτόματος κλιματισμός, υποβοήθηση στάθμευσης και αισθητήρα βροχής.

Advertisement

Για όσους αναζητούν μια πιο «αθλητική» αίσθηση, προσφέρεται η ST-Line, με προφυλακτήρα στο χρώμα αμαξώματος, μαύρη γρίλια, σπορ πεντάλ και ράγες οροφής.

Τέλος οι κινητήρες ντίζελ

Σημαντική είδηση, τέλος, συνιστά η απαγκίστρωση του μοντέλου από τα ντίζελ μοτέρ. Παρελθόν, λοιπόν, αναμένεται να αποτελέσει ο 1.5 EcoBlue των 95 και 120 ίππων. Επομένως, προσφέρεται η επιλογή του 1.0 EcoBoost (100 και 125 άλογα), με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Advertisement

Σημειώνεται, τέλος, πως η επίσημη παρουσίαση του ανανεωμένου μοντέλου είναι προγραμματισμένη για τις 6 Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Ford Mondeo: Μόνο υβριδικό με μοτέρ βενζίνης

Ανανεωμένο Ford Transit Connect με 1 τόνο ωφέλιμο φορτίο

Δοκιμή: Ford Fiesta 1.0 EcoBoost 155 ps ST-Line MHEV