Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διέρρευσε το εσωτερικό του Land Rover Defender

Ελλάδα 10:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διέρρευσε το εσωτερικό του Land Rover Defender

ΝΕΑ

Διέρρευσε το εσωτερικό του Land Rover Defender

ΝΕΑ

Μια φωτογραφία που διέρρευσε στο διαδίκτυο μας δίνει για πρώτη φορά μια σαφέστατη εικόνα του εσωτερικού του νέου Land Rover Defender.

Advertisement
Advertisement

Αναμφίβολα η έλευση του Defender αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία καθώς μιλάμε ίσως για το πιο σημαντικό μοντέλο της Land Rover με το οποίο έχει συνδέσει ολόκληρη την ιστορία της. Η φωτογραφία που διέρρευσε στο διαδίκτυο ανέβηκε στο Twitter και δείχνει απολύτως πραγματική, κάτι που σημαίνει πως για πρώτη φορά έχουμε την ευκαιρία να δούμε πως θα είναι πραγματικά το εσωτερικό του Defender.

Στη φωτογραφία διακρίνεται καθαρά το ψηφιακός πίνακας οργάνων καθώς και μια ευρυγώνια οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων. Το τιμόνι τεσσάρων ακτίνων φέρει επάνω του στο λογότυπο Defender, πράγμα που δεν αφήνει την παραμικρή αμφιβολία για το αυτοκίνητο στο οποίο αναφερόμαστε.

Advertisement
Advertisement

Η φιλοσοφία του ταμπλό φαίνεται πως διατηρεί την λιτή, σκληροτράχηλη λογική που αρμόζει στο Defender ενώ στα υλικά δείχνει να κυριαρχεί το σκληρό πλαστικό σε συνδυασμό με αλουμίνιο και δέρμα για τον διάκοσμο. Επίσης διακρίνεται καθαρά ο επιλογέας του αυτόματου κιβωτίου επάνω στο ταμπλό.

Μέχρι στιγμής οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει δείχνουν πως η το Defender να εξακολουθήσει να υπάρχει τόσο στην έκδοση 90 με κοντό μεταξόνιο όσο και στην 110 με μακρύ μεταξόνιο και τέσσερις πόρτες ενώ οι φήμες θέλουν την Land Rover να σχεδιάζει την ύπαρξη και pick-up έκδοσης. Η αποκάλυψη του νέου Defender αναμένεται να γίνει προς το τέλος της χρονιάς και οι πωλήσεις του να ξεκινήσουν το 2020.

Advertisement