Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διέρρευσε η BMW σειρά 2 Active Tourer

Ελλάδα 13:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διέρρευσε η BMW σειρά 2 Active Tourer

ΝΕΑ

Διέρρευσε η BMW σειρά 2 Active Tourer

ΝΕΑ

Η εικόνα που διέρρευσε από τη νέα Σειρά 2 Active Tourer φαίνεται ότι έχει δημοσιευτεί σε ιστότοπο της BMW και από εκεί, φυσικά, κατέληξε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το μοντέλο που εμφανίζεται «φορά» το M Sport Package και έχει το χρώμα Portimao Blue.

Advertisement
Advertisement

Η BMW Σειρά 2 Active Tourer μόλις διέρρευσε χωρίς καμουφλάζ, δύο ημέρες πριν από την επίσημη παρουσίασή της.

Φυσικά, το πρώτο πράγμα που ξεχωρίζει είναι η μεγάλη «μάσκα». Αν και δεν είναι τόσο εντυπωσιακή σε μέγεθος όσο αυτή στη νέα Σειρά 4 ή M3/M4, εξακολουθεί να έχει αρκετά μεγάλες διαστάσεις σε σύγκριση με την προηγούμενη σειρά 2 Active Tourer. Και δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το αυτοκίνητο έχει σίγουρα καλύτερη παρουσία στο δρόμο ενώ δείχνει πιο σπορ με αυτή τη νέα προσθήκη.

Θα είναι επίσης συναρπαστικό να δούμε τι έχουν κάνει οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές στο εσωτερικό. Περιμένουμε αισθητά υψηλότερη ποιότητα υλικών, μαζί με μια μεγάλη οθόνη και άφθονη τεχνολογία που συνήθως προορίζεται για τα ακριβότερα μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Η νέα Active Tourer θα περιλαμβάνει επίσης μερικές αναβαθμίσεις κινητήρων. Μία από αυτές θα κινεί την BMW 230xe Active Tourer, η οποία θα γίνει το πιο ισχυρό plug-in hybrid μοντέλο. Αυτόν τον τίτλο τον έχει τώρα η BMW 225xe, η  οποία χρησιμοποιεί έναν τρικύλινδρο κινητήρα 1,5 λίτρων σε συνδυασμό με έναν μικρό ηλεκτροκινητήρα. Η συνολική ισχύς είναι 224 ίπποι.

Το νέο (U06) 230xe Active Tourer πιθανότατα θα χρησιμοποιεί συνδυασμό τετρακύλινδρου υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα 2,0 λίτρων που συνδυάζεται ξανά με ηλεκτροκινητήρα, αλλά αυτή τη φορά, η φημολογούμενη συνολική απόδοση θα είναι περίπου 270 ίπποι. Για να δούμε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τετρακίνηση για τις BMW 2 Active Tourer
BMW 2 Active Tourer και με 7 θέσεις
BMW 225xe Active Tourer: Ευέλικτη και αποδοτική