Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διέρρευσαν εικόνες της Regera

Ελλάδα 12:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διέρρευσαν εικόνες της Regera

ΝΕΑ

Διέρρευσαν εικόνες της Regera

ΝΕΑ

Λίγες ώρες μετά την πρόωρη αποκάλυψη της σιλουέτας της Agera RS, ήρθε η ώρα να δούμε και τη δεύτερη πρεμιέρα της Koenigsegg στο 85ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanAuto)

Ο λόγος για τη Regera, το δεύτερο Megacar της σουηδικής μάρκας μετά τη θηριώδη One:1. Μόνο που αυτό είναι υβριδικό και τα πρώτα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με αυτό, είναι… τρομακτικά! Πως όχι όταν η Koenigsegg κάνει λόγο για 1500 άλογα και επιτάχυνση 0-400 που επιτυγχάνεται σε λιγότερα από 20 δευτερόλεπτα!

Advertisement
Advertisement

Όσο για το υβριδικό σύστημα, δεν ακολουθείται η παραδοσιακή οδός αλλά τεχνολογία την οποία η Koenigsegg ονομάζει Direct Drive. Περισσότερα σχετικά, θα μάθουμε όταν έρθει η ώρα των επίσημων αποκαλυπτηρίων πάντως ο κατασκευαστής επιμένει πως αυτό, δεν καθιστά το εν λόγω μοντέλο υβριδικό. Το βάρος του ορίζεται στα 1420 κιλά άρα πλέον βελτιώνεται ακόμα και η εξωπραγματική αναλογία βάρους/ίππο που στην One:1 ήταν στο ένα προς ένα.

Από εκεί και πέρα, η Regera  διαθέτει στον εξοπλισμό της το σύστημα Apple CarPlay, με κεντρική κονσόλα που περιλαμβάνει μεγάλη οθόνη αφής, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που διέρρευσαν μέσω του lovecars.com.