Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Κερδίστε 5 διπλές VIP προκλήσεις για την Υπερειδική του Ακρόπολις!

Ελλάδα 14:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κερδίστε 5 διπλές VIP προκλήσεις για την Υπερειδική του Ακρόπολις!

ΑΓΩΝΕΣ

Κερδίστε 5 διπλές VIP προκλήσεις για την Υπερειδική του Ακρόπολις!

ΑΓΩΝΕΣ

To newsauto.gr, το πιο έγκυρο και το πρώτο σε επισκεψιμότητα site για το αυτοκίνητο και την Mobility στην Ελλάδα, ανακοινώνει το διαγωνισμό μέσω του οποίου 5 τυχεροί θα απολαύσουν -μαζί με την παρέα τους- την Υπερειδική από VIP θέσεις.

Advertisement
Advertisement

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως τις 06 Σεπτεμβρίου 2023, στη σελίδα τού newsauto.gr, στο Instagram.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου και η Αθηναϊκή Ριβιέρα προετοιμάζεται για ένα διαφορετικό θέαμα, αυτήν τη φορά με χρώμα αγωνιστικό, εμπρός από χιλιάδες θεατές.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, μετά την τελετή έναρξης που θα λάβει χώρα κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα ξεκινήσουν την πρώτη τους επίδειξη στην ελληνική επικράτεια, κινούμενα γύρω από την Πλατεία Νερού.

Advertisement
Advertisement

Η ΕΚΟ Super Special Stage, που έχει μήκος 1,48 χιλιόμετρα, θα διασχίσει την Πλατεία Νερού με φόντο τη Μαρίνα Φαλήρου και το Θωρηκτό Αβέρωφ, και στη συνέχεια θα περάσει ανάμεσα από τα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley.

Κάθε αγωνιστικό αυτοκίνητο θα διανύει τη διαδρομή μόνο του, ανταγωνιζόμενο εναντίον του χρονομέτρου, δημιουργώντας θέαμα που θα διαρκέσει περίπου τρεις ώρες.

Advertisement

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους κορυφαίους οδηγούς στον κόσμο να οδηγούν τα ταχύτερα αγωνιστικά αυτοκίνητα που έχουν συμμετάσχει ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ανάμεσα σε αυτούς θα βρίσκονται ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2022, Kalle Rovanpera, ο τίτλος του 2019 Ott Tanak, ο 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Sebastien Ogier και άλλοι.

Advertisement

Επίσης, θα συμμετέχουν όλα τα ελληνικά πληρώματα που έχουν παραδοσιακά συμμετέχει στον αγώνα, καθώς και πολλοί διεθνείς οδηγοί που θεωρούν τη συμμετοχή στο Ράλλυ Ακρόπολις απαραίτητη για το ιστορικό τους.

Στην Πλατεία Νερού, το επίκεντρο του γεγονότος, θα υπάρχουν κερκίδες για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τη μοναδική ΕΚΟ Super Special Stage από ιδιαίτερες θέσεις.Ανάμεσα τους και οι 5 τυχεροί από τον διαγωνισμό του newsauto.gr με την παρέα τους!

Έτσι, λοιπόν, ακολουθήστε σωστά τα βήματα έως τις 06 Σεπτεμβρίου του 2023 στη σελίδα τού Newsauto στο Instagram.

Advertisement

Η κλήρωση θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού μέσω ειδικής πλατφόρμας και ο νικητής θα ανακοινωθεί στα σχόλια του post στο Instagram, καθώς και σε σχετικό Story.

Όροι & προϋποθέσεις διαγωνισμού (https://www.newsauto.gr/news/ori-proipothesis-diagonismou-3/)