Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται η Lamborghini Huracan Tecnica

Ελλάδα 17:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται η Lamborghini Huracan Tecnica

ΝΕΑ

Έρχεται η Lamborghini Huracan Tecnica

ΝΕΑ

Η Lamborghini ανακοίνωσε μια νέα πρεμιέρα για τις 12 Απριλίου, η οποία αφορά την νέα Huracan Tecnica.

Advertisement
Advertisement

Η νέα έκδοση της… μικρής Lambo (ίσως η τελευταία της σειράς) θα είναι μία ήπιας δύναμης STO.

 

Η Lamborghini Huracan Tecnica (οι φήμες έλεγαν πως το όνομά της ήταν JV Stradale) δοκιμάζεται στον Αρκτικό Κύκλο μαζί με το εκτός δρόμου μοντέλο Huracan Sterrato. Το teaser, που δημοσίευσε η Lamborghini για αυτήν δείχνει το σήμα V10 σε ένα κάλυμμα κινητήρα από ανθρακονήματα, αποδεικνύοντας ότι μιλάμε για ένα από τα δύο ήδη επιβεβαιωμένα  μοντέλα  που βασίζονται στην Huracan.

Advertisement
Advertisement

Όσο για την Tecnica, οι πληροφορίες λένε ότι είναι μια ειδική έκδοση της Huracan, που θα μοιράζεται πολλά εξαρτήματα (όχι τα πολύ σκληροπυρηνικά) με τη STO. Έτσι θα την δούμε με διαφορετικό bodykit, συμπεριλαμβανομένου ενός επιθετικού αεροδυναμικού μπροστινού προφυλακτήρα, μιας πίσω πτέρυγας παρόμοιας με αυτήν της Performante, έναν μεγάλο διαχύτη, ένα κάλυμμα κινητήρα από ανθρακονήματα και ένα νέο σετ τροχών που θα την κάνει να ξεχωρίζει.

Κάτω από το αμάξωμα, η Huracan Tecnica θα μοιάζει πολύ με την STO. Αυτό σημαίνει ότι θα εφοδιάζεται με τον ίδιο ατμοσφαιρικό V10 των 5,2 λίτρων που αποδίδει 640 ίππους και 565 Nm  ροπής, στέλνοντας δύναμη στους πίσω τροχούς . Το μοντέλο μπορεί να μην είναι τόσο εστιασμένο στην πίστα όσο η STO, αλλά πιθανότατα θα διατηρήσει τα κεραμικά φρένα, ενώ θα μπορούσε να αποκτήσει μια ελαφρώς διαφορετική ρύθμιση ανάρτησης.

Advertisement

Η Lamborghini Huracan Tecnica θα μπορούσε να είναι μια περιορισμένη έκδοση παραγωγής και ίσως το κύκνειο άσμα της σειράς Huracan πριν από την άφιξη του plug-in υβριδικού μοντέλου το 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ακραία έκδοση της Huracan ετοιμάζει η Lamborghini
Είναι η Lamborghini του Jon Olsson η πιο γρήγορη στην Ευρώπη;
Video: Απομάκρυναν τις Lamborghini να γλιτώσουν από τον τυφώνα!

Advertisement