Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διαρροή για την BMW M3 CS

Ελλάδα 14:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διαρροή για την BMW M3 CS

ΝΕΑ

Διαρροή για την BMW M3 CS

ΝΕΑ

Κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο οι πρώτες εικόνες της πιο καυτής εκδοχή της Μ3.

Advertisement
Advertisement

Μερικές μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα στον 24ώρο αγώνα της Daytona (στις 28 Ιανουαρίου), η νέα M3 CS μας αποκαλύπτεται.

Τα λόγια είναι περιττά και μόνο από τις φωτογραφίες με το έντονο πράσινο και την εμφατική εμφάνιση με το ακόμη πιο αγριεμένο look που πάει γάντι με τα 550 άλογα της M3 CS (Competition Sport).

Η CS διαφοροποιείται σε αρκετά σημεία από την απλή M3, όπως στις πιο αγριεμένες εισαγωγές μπροστά, στο περίγραμμα της μάσκας, στο πιο φουσκωτό καπό, στα πλαϊνά σπόιλερ και φυσικά στο μεγαλύτερο πίσω διαχύτη με τα δύο ζεύγη των νέων απολήξεων και τη διακριτική αεροτομή.

Advertisement
Advertisement

Σε αρκετά σημεία διακρίνονται κάρμπον επενδύσεις, ενώ τους τροχούς 19 και 20 ιντσών μπροστά και πίσω, αντίστοιχα, επιβραδύνουν ενισχυμένα  εξαπίστονα και τετραπίστονα κεραμικά δισκόφρενα.

Advertisement

Δεν γνωρίζουμε πόσα κιλά έχουν εξοικονομηθεί αλλά στην περίπτωση της M4 CSL η περικοπή βάρους φτάνει τα 100. Όσο για το εσωτερικό υπάρχει CS αύρα με κόκκινες λεπτομέρειες, όπως το σιρίτι στο τιμόνι, οι διακόπτες στα paddles, ενώ τα καθίσματα είναι τα γνωστά M Carbon με μειωμένο βάρος και πλήρη πλευρική στήριξη.

Μέχρι να ανακοινωθούν τα επίσημα στοιχεία αυτό που πρέπει να περιμένουμε να υπάρχει κάτω από το καπό είναι μια αναβαθμισμένη εκδοχή του twin-turbo τρίλιτρου εξακύλινδρου κινητήρα από την M4 CSL που λογικά θα αποδίδει 550 ίππους και 650 Nm.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτή είναι η πρώτη στέισον BMW M3
Επίσημο: Αυτή είναι η πισταδόρικη BMW M4 CSL
Δοκιμή: BMW M3 Competition vs Porsche 911 Carrera S