Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διαρροή: Αυτό είναι το Audi A3 Sedan

Ελλάδα 19:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διαρροή: Αυτό είναι το Audi A3 Sedan

ΝΕΑ

Διαρροή: Αυτό είναι το Audi A3 Sedan

ΝΕΑ

Σε μια έκδοση που γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλής στην αγορά της Κίνας, το A3 Sedan με κάποιες παραπάνω ίντσες στο μήκος του μεταξονίου, διέρρευσε ως εικόνα μέσα από το εργοστάσιο της Audi.

Advertisement
Advertisement

Η παράδοση με τα σεντάν μοντέλα, καλά κρατεί από την Audi. Το νέο A3 Sportback που παρουσιάστηκε πριν από λίγες μέρες και κέρδισε τη μάχη της πρώτης εντύπωσης από όλους όσοι το οδήγησαν, θα συνεχίσει να διατίθεται και ως σεντάν από την Audi. Μάλιστα, όπως φαίνεται και στην πρώτη εικόνα του αυτοκινήτου που όπως όλα δείχνουν έχει διαρρεύσει μέσα από το εργοστάσιο της Γερμανικής εταιρείας, οι επιμέρους λεπτομέρειες έχουν διατηρηθεί στο αμάξωμα, όπου το νέο στοιχείο είναι ο τρίτος όγκος στο πίσω μέρος.

Advertisement
Advertisement

Η ενσωμάτωσή του φαίνεται αρκετά αρμονική, όπως και στην προηγούμενη γενιά του μοντέλου, ενώ αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως η συγκεκριμένη έκδοση του μοντέλου έχει το χαρακτηριστικό “L” στο πίσω μέρος της, κάτι που υποδηλώνει πως πρόκειται για έκδοση με μακρύ μεταξόνιο. Θυμίζουμε πως οι εκδόσεις αυτές των επιμηκυμένων σεντάν εκδόσεων, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην αγορά της Κίνας, καθώς εκεί φαίνεται πως το αγοραστικό κοινό εκτιμά ιδιαίτερα τον επιπλέον χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών.

Στο εσωτερικό, η εικόνα του Α3 Sedan, αναμένεται να είναι πανομοιότυπη με αυτή του Sportback που είδαμε επισήμως πολύ πρόσφατα. Η πρώτη επιλογή σε ότι έχει να κάνει με τους κινητήρες του μοντέλου, θα παραμείνει αυτή του 1.5 TFSI με τους 150 ίππους, σε «απλές» και mild hybrid (48V) εκδόσεις. Τα ψηφιακά όργανα στον πίνακα πίσω από το τιμόνι, καθώς και το σύστημα head up display με τις προβολές πληροφοριών στο παρμπρίζ μπροστά από τον οδηγό, θα είναι μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού.

Advertisement