Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διακρίθηκε στο Auto Express tyre test 2014 η Goodyear Dunlop

Ελλάδα 0:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διακρίθηκε στο Auto Express tyre test 2014 η Goodyear Dunlop

ΝΕΑ

Διακρίθηκε στο Auto Express tyre test 2014 η Goodyear Dunlop

ΝΕΑ

Δύο ελαστικά υψηλών επιδόσεων της Goodyear Dunlop κατέκτησαν τις δύο πρώτες θέσεις σε τεστ ελαστικών του περιοδικού Auto Express για το 2014.

Advertisement
Advertisement

To Dunlop Sport BluResponse κατέκτησε την πρώτη θέση, με το Goodyear EfficientGrip Performance να κατακτά την δεύτερη θέση. Το Auto Express δοκίμασε 10 μάρκες ελαστικών στην διάσταση 205/55 R16 με δείκτη φορτίου 91 ή 94 και δείκτες ταχύτητας  V ή W. Οι δοκιμές περιλαμβάνουν χειρισμό σε στεγνό και βρεγμένο, φρενάρισμα σε στεγνό και βρεγμένο, στρίψιμο σε βροχή, υδρολίσθηση σε στροφές και ευθεία, αντίσταση κύλισης και επίπεδα θορύβου.

Το Sport BluResponse παρουσιάστηκε πέρυσι με στόχο να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών για την βαθμολογία στην ευρωπαϊκή ετικέτα, χωρίς συμβιβασμό στις υπόλοιπες 50 παραμέτρους, στις οποίες γίνονται δοκιμές.

Advertisement
Advertisement

Όσο για το Goodyear EfficientGrip Performance που επίσης λανσαρίστηκε το 2013 (αντικαθιστώντας το EfficientGrip), είναι προσανατολισμένο στις επιδόσεις στο βρεγμένο, και στην οικονομία καυσίμου. Διακρίθηκε στην αντίσταση κύλισης, στο χειρισμό και στο φρενάρισμα στο βρεγμένο, στο στρίψιμο σε βρεγμένο και στα επίπεδα θορύβου στην καμπίνα του οχήματος.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που και τα δύο ελαστικά των μαρκών μας συμπεριφέρθηκαν τόσο καλά στο τεστ ελαστικών του 2014 του Auto Express. Δοκιμάζοντας αυτή την διάσημη διάσταση σε ένα μεγάλο εύρος δοκιμών και όχι μόνο στις τρεις που εξετάζει η Ευρωπαϊκή ετικέτα, επιδείξαμε πως τα νέα ελαστικά κατακτούν πολύ καλές βαθμολογίες σε αυτή, χωρίς συμβιβασμούς στις υπόλοιπες επιδόσεις», σχολίασε η υπεύθυνη τύπου της Goodyear Dunlop, Kate Rock.