Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διάκριση του ελαστικού Goodyear Wrangler DuraTrac

Ελλάδα 0:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διάκριση του ελαστικού Goodyear Wrangler DuraTrac

ΝΕΑ

Διάκριση του ελαστικού Goodyear Wrangler DuraTrac

ΝΕΑ

H κατάφερε να υπερασπιστεί την πρώτη θέση που ήδη κατείχε ως η επιλογή των αναγνωστών του έγκριτου γερμανικού περιοδικού «Off Road». Για τέταρτη συνεχή φορά το Goodyear Wrangler DuraTrac επελέγη ως το καλύτερο εκτός δρόμου ελαστικό tire στην κατηγορία «Traction Tires by a large margin».

Advertisement
Advertisement

Οι αναγνώστες κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν από τους 10 «διεκδικητές». Το ελαστικό της Goodyear συγκέντρωσε σχεδόν το 28% των ψήφων με τη δεύτερη επιλογή να βρίσκεται περίπου 8 μονάδες πίσω.
Πάνω από 85.000 αναγνώστες πήραν μέρος στην ψηφοφορία για τα βραβεία «2016 Off-road Awards», επιλέγοντας τα πιο δημοφιλή εκτός δρόμου οχήματα σε 12 κατηγορίες καθώς και το ελαστικό καλύτερης πρόσφυσης.

Goodyear WranglerDuraTrac 640

Advertisement
Advertisement

«Αυτή η διαδοχική νίκη είναι η απόδειξη των καλών επιδόσεων του Goodyear Wrangler DuraTrac», δήλωσε ο κ. Jürgen Titz, Group Managing Director Γερμανίας-Αυστρίας και Ελβετίας της Goodyear. «Η ανάδειξη του σε καλύτερο εκτός δρόμου ελαστικό της χρονιάς είναι πολύ σημαντική για εμάς καθώς είναι ένας τίτλος που προέρχεται από την κρίση αναγνωστών με πολύ εξειδικευμένες γνώσεις».

Το Goodyear Wrangler DuraTrac, δημιουργήθηκε για χρήση σε σκληρές επιφάνειες και προσφέρει στα ισχυρά off-road οχήματα εξαιρετικό χειρισμό σε δύσκολες εκτός δρόμου και βραχώδεις επιφάνειες.