Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διακρίσεις για τα Opel Adam, Mokka και Insignia

Ελλάδα 14:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διακρίσεις για τα Opel Adam, Mokka και Insignia

ΝΕΑ

Διακρίσεις για τα Opel Adam, Mokka και Insignia

ΝΕΑ

Στη μεγαλύτερη έρευνα ικανοποίησης πελατών αυτοκινήτων που διεξάγεται στη Γερμανία κάθε χρόνο – J.D. Power Vehicle Dependability Study (VDS) – το μικρό Opel ADAM ήρθε πρώτο στην κατάταξη.

Advertisement
Advertisement

Το Opel Insignia κατέκτησε μία ισχυρή τέταρτη θέση στη μεσαία κατηγορία, ενώ το Opel Mokka πήρε το χάλκινο μετάλλιο στην πολύ ανταγωνιστική κατηγορία συμπαγών SUV. Η έρευνα J.D. Power αξιολογεί 24 κατασκευαστές αυτοκινήτων και 68 μοντέλα.

«Οι πελάτες μας και η ποιότητα των οχημάτων μας είναι η κορυφαία μας προτεραιότητα» δήλωσε ο Jürgen Keller, Εκτελεστικός Διευθυντής Πωλήσεων, Μάρκετινγκ & Aftersales της Opel στη Γερμανία. «Η εξαιρετική επίδοση της φετινής χρονιάς στην Αναφορά J.D. Power όχι μόνο μας γεμίζει υπερηφάνεια, αλλά μας ενθαρρύνει να στοχεύουμε σε όλο και καλύτερα αποτελέσματα με κάθε νέο μοντέλο».

Advertisement
Advertisement

Opel-Award-JD-Power-Juergen-Keller-640

Φέτος,  ρωτήθηκαν 15.453 άτομα online για το αυτοκίνητό τους στο πλαίσιο της έρευνας J.D. Power. Για να λάβουν μέρος, οι πελάτες πρέπει να έχουν οδηγήσει το όχημα για τουλάχιστον δύο χρόνια. Η έρευνα περιλαμβάνει ερωτήσεις για την  ποιότητα/αντοχή, εμφάνιση και λειτουργικό κόστος. Από τις αξιολογήσεις προκύπτει μία κατάταξη στην οποία αναδεικνύεται νικητής η μάρκα ή το μοντέλο με το μικρότερο αριθμό προβλημάτων.

Κατά τη διάρκεια της απονομής διακρίσεων J.D. Power, το Auto-Test – ο μεγαλύτερος οδηγός αγοράς αυτοκινήτου στην Ευρώπη – διοργάνωσε την τελετή βραβείων Auto-Test Winners 2016. Το Opel Insignia 1.6 CDTI απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία μεσαίων οχημάτων σαν νικητής στον τομέα ‘value-for-money’ (κατανάλωση μικτού κύκλου NEDC 4,1-3,8 lit / 100 km/109-99 g/km CO2). Το Auto-Test Winners και τα αποτελέσματα της έρευνας J.D. Power ανακοινώνονται μαζί από το 2008.