Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διαγωνισμός ζωγραφικής για παιδιά από την Toyota!

Ελλάδα 6:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διαγωνισμός ζωγραφικής για παιδιά από την Toyota!

ΝΕΑ

Διαγωνισμός ζωγραφικής για παιδιά από την Toyota!

ΝΕΑ

Η Toyota, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος προσκάλεσε όλα τα παιδιά του κόσμου σε ένα ταξίδι έμπνευσης και δημιουργίας, μέσα από τον 10ο Διεθνή Διαγωνισμό Ζωγραφικής Τοyota για παιδιά με τίτλο: «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου – Το αυτοκίνητο του μέλλοντος – Υour Dream Car»!

Advertisement
Advertisement

Η Toyota Ελλάς μετά την ενθουσιώδη ανταπόκριση της διοργάνωσης του συγκεκριμένου ετήσιου διαγωνισμού τα τελευταία χρόνια, πραγματοποίησε και φέτος με τον ίδιο ζήλο και αγάπη προς τα παιδιά, το συγκεκριμένο διαγωνισμό και στη χώρα μας. Ο διαγωνισμός για όλα τα παιδιά ηλικίας 15 ετών και κάτω, με τη σuμμετοχή 90 χωρών σε ολόκληρο τον κόσμο, αποτέλεσε μια πραγματικά μοναδική ευκαιρία ώστε οι νέοι μας να αναδείξουν τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες, να ταξιδέψουν το ταλέντο τους πέρα από τα σύνορα της χώρας μας, βιώνοντας μία συναρπαστική και δημιουργική εμπειρία.

Οι ηλικιακές ομάδες που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό χωρίστηκαν σε τρεις κατηγορίες: από 8 ετών και κάτω, 8-11 ετών και 12-15 ετών. Επιπλέον, ο ελληνικός διαγωνισμός διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία, αφού παρελήφθησαν από την Toyota εκατοντάδες αξιόλογα έργα από τους μικρούς ‘Ελληνες καλλιτέχνες, οι οποίοι συμμετείχαν δημιουργικά και με ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Από τον πανελλαδικό διαγωνισμό βραβεύθηκαν πρόσφατα τα 3 καλύτερα έργα από κάθε ηλικιακή ομάδα (συνολικά 9 έργα), τα οποία ταυτόχρονα λαμβάνουν μέρος και στον παγκόσμιο διαγωνισμό, όπου οι τρεις νικητές (χρυσός, αργυρός, χάλκινος), συνοδευόμενοι από έναν εκ των γονέων ή έναν εκ των νομίμων κηδεμόνων τους, θα κερδίσουν ένα ταξίδι στην Ιαπωνία και θα συμμετέχουν στην τελική απονομή βράβευσης, τον Αύγουστο του 2016. Στη κριτική επιτροπή των παιδικών έργων συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, η κα Αγνή Μαριακάκη, Ψυχολόγος & Εκπαιδεύτρια, η οποία διευθύνει την εταιρία μελετών ψυχολογίας καταναλωτή MindSearch και ο κος Χρήστος Παλλαντζάς, Zωγράφος και απόφοιτος της Α.Σ.Κ.Τ. Αθήνας όπου αρκετά από τα έργα του βρίσκονται στην Εθνική Πινακοθήκη.

Advertisement
Advertisement


Οι μικροί Έλληνες καλλιτέχνες που βραβεύθηκαν στο φετινό διαγωνισμό του Toyota Dream Car Art Contest  με θέμα: «Το αυτοκίνητο των ονείρων σου – Το αυτοκίνητο του μέλλοντος – Υour Dream Car»  ήταν οι:

κατηγορία κάτω των 8 ετών:
1ο βραβείο:  BασίληςΨάρρας
2ο βραβείο:  Ηλιάνα Αρεταίου
3ο βραβείο:  Γεώργιος Κεσογλίδης

κατηγορία από 8 έως 11 ετών:
1ο βραβείο: Αθανάσιος Αγγελάκης
2ο βραβείο: Γεώργιος Καναβός
3ο βραβείο: Ελεάννα Σπυρομήλιου

Advertisement

κατηγορία από 12 έως 15 ετών:
1ο βραβείο: Αθηνά Χειλάκου
2ο βραβείο: Ευανθία Σαλαμπουκίδου
3ο βραβείο: Δανάη-Ειρήνη Θεοδωροπούλου