Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Διαγωνισμός νέων σχεδιαστών της Rolls-Royce

Ελλάδα 15:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διαγωνισμός νέων σχεδιαστών της Rolls-Royce

ΝΕΑ

Διαγωνισμός νέων σχεδιαστών της Rolls-Royce

ΝΕΑ

Η Rolls-Royce ανακοίνωσε τη θέσπιση ενός νέου on-line διαγωνισμού, στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά έως 16 ετών.

Advertisement
Advertisement

 

Τα στελέχη του Βρετανού κατασκευαστή, θεωρούν και πολύ σωστά μάλιστα, ότι στο μυαλό ενός μικρού παιδιού κρύβονται πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, τα οποία δεν μπορούν να αποτυπωθούν με λόγια. Για τον λόγο αυτό, συν το γεγονός ότι η φαντασία των παιδιών είναι πραγματικά ατελείωτη, η εταιρεία διοργανώνει έναν διαγωνισμό σχεδίασης, ειδικά αφιερωμένο στις νέες γενιές.

Advertisement
Advertisement

Οι όροι του διαγωνισμού είναι απλοί. Ο ενδιαφερόμενος, που θα πρέπει να έχει ηλικία μέχρι 16 έτη, μπαίνει στην ιστοσελίδα https://rolls-royceyoungdesignercompetition.com/ και δημοσιεύει το «έργο» του. Κατόπιν η κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από μέλη της σχεδιαστικής ομάδας της Rolls-Royce, αποφασίζει ποιος είναι ο μεγάλος νικητής, ο οποίος θα κερδίσει καταρχήν την ακριβή απεικόνιση του σχεδίου του, αλλά κυρίως μία διαδρομή με προσωπικό σοφέρ, στο πίσω κάθισμα της Phantom, παρέα με τον αγαπημένο του φίλο, την πρώτη ημέρα που θα ανοίξει και πάλι το σχολείο. Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά βραβεία, υπογεγραμμένα από τον Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρείας, Torsten Müller-Ötvös.

Τέλος, αποκλειστικά για τους Βρετανούς υπηκόους, το σχολείο στο οποίο ανήκει ο νικητής θα λάβει δώρο ένα ηλεκτρικό κιτ αυτοκινήτου, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο «Greenpower Challenge», τον μεγαλύτερο σχολικό διαγωνισμό στη Βρετανία σχετικά με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.