Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δες που δοκιμάζεται το νέο Wrangler (vid)

Ελλάδα 14:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δες που δοκιμάζεται το νέο Wrangler (vid)

ΝΕΑ

Δες που δοκιμάζεται το νέο Wrangler (vid)

ΝΕΑ

Η Jeep έχει ρίξει όλο το βάρος το τελευταίο χρονικό διάστημα στην προετοιμασία της νέας γενιάς του Wrangler, επιθυμεί το νέο μοντέλο να είναι άτρωτο σε κάθε συνθήκη, ίσως γι αυτό το λόγο προχωρά σε σκληρές δοκιμές πριν από το επίσημο ντεμπούτο τον Δεκέμβρη στην Αμερική.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η Jeep σύμφωνα με τα υψηλόβαθμα στελέχη της δεν θέλει να α΄φησει τίποτα στην τύχη σε αυτή την προσεκτική εξέλιξη του μοντέλου προτού αυτό φτάσεις στις εκθέσεις της μάρκας. Αυτό ερμηνεύεται πως εντατικοποιεί τις δοκιμές εξέλιξης του μοντέλου, προσθέτοντας διαρκώς όλο και περισσότερες δυσκολίες στο μενού. Για παράδειγμα μετά τις κλιματολογικές αντιξοότητες, στις οποίες το Wrangler ανταποκρίθηκε με επιτυχία, ήρθε η σειρά των εκτός δρόμου δοκιμασιών στο Μίτσιγκαν, αν έχετε ακουστά ή αν έχετε δει σε κάποια κινηματογραφική ταινία στα Silver Lake Sand Dunes…

Η άμμος και η δύσκολη κίνηση επάνω σε αυτή είναι μια από τις δοκιμασίες που υπέστη το Wrangler, το οποίο αλήθεια είναι πως δεν έδειξε να μασά ιδιαίτερα, όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς στο επόμενο video. Η real τετρακίνηση αλλά και η παραδοσιακά χαοτική διαδρομή της ανάρτησης πηγαίνουν το φημισμένο Jeep παντού, ανεξαρτήτως τερέν, θερμοκρασίας, φυσικών εμποδίων γενικότερα.

Advertisement
Advertisement