Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία ακόμη ανανέωση για το Audi Q7

Ελλάδα 20:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία ακόμη ανανέωση για το Audi Q7

ΝΕΑ

Μία ακόμη ανανέωση για το Audi Q7

ΝΕΑ

Μπαίνοντας στη διαδικασία της ανανέωσης του Q7 για δεύτερη φορά, η Audi θέλει να κρατήσει ανταγωνιστικό για λίγα χρόνια ακόμα το μεγάλο της πολυτελές SUV.

Advertisement
Advertisement

Το Audi Q7 ετοιμάζεται για ακόμα μια ανανέωση που θα του εξασφαλίσει κάποια χρόνια παρουσίας στις αγορές πριν αλλάξει τελείως το μοντέλο.

Η ναυαρχίδα των SUV και το μεγαλύτερο μοντέλο της γκάμας της Audi, μια και το Q8 έχει πιο σπορ προσανατολισμό και διαθέσεις, είναι το Q7 που το 2019, είχε την πρώτη του ανανέωση μια και το μοντέλο (στη δεύτερή του γενιά) παρουσιάστηκε το 2015. Τώρα, όπως όλα δείχνουν, η Audi θέλει να παρατείνει λίγο ακόμα τη διάθεση του μοντέλου στις αγορές και ετοιμάζεται να του κάνει μια ανανέωση που θα το κρατήσει στο προσκήνιο της κατηγορίας για μερικά ακόμα χρόνια.

Με λίγο μικρότερη μάσκα σε σχέση με αυτή του υπάρχοντος Q7 (φωτογραφίες) αλλά μεγαλύτερο άνοιγμα στον προφυλακτήρα εμπρός, νέους προβολείς με διαφορετικό οπτικό αποτύπωμα και λίγο διαφοροποιημένα φτερά εμπρός και καπό, για να υποστηρίζεται το νέο σύνολο, η νέα έκδοση του Q7 δεν θα αργήσει να κάνει επισήμως την εμφάνισή της.

Advertisement
Advertisement

Προφανώς από το πλάι, το αυτοκίνητο δεν θα παρουσιάζει καμία διαφορά, πλην ίσως κάποιων νέας σχεδίασης ζαντών και πάλι από 19 ίντσες διάμετρο και πάνω. Στο πίσω μέρος, νέα αναμένεται να είναι και τα φωτιστικά σώματα, όπως και η διαμόρφωση του προφυλακτήρα με τον έντονο διαχύτη. Στην καμπίνα δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι θα πρέπει να περιμένουμε ως νέο στοιχείο.

Σίγουρα θα δούμε μια ανανεωμένη έκδοση του συστήματος πολυμέσων, με το οποίο θα υπάρχει έλεγχος και σε μια σειρά περισσότερων παραμετροποιήσεων που θα έχουν να κάνουν με την άνεση των επιβατών. Σε λίγους μήνες από τώρα, που θα παρουσιαστεί η ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου, θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα, καθώς τώρα το μόνο που μπορούμε να εικάσουμε είναι πως θα υπάρχουν και αναβαθμίσεις στους κινητήρες, με καλύτερα χαρακτηριστικά σε ότι έχει να κάνει με τη φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτά θα περιλαμβάνει η ανανέωση του Volkswagen ID.3
Cupra Leon: Πόσο κοστίζει η νέα βασική έκδοση
O Akio Toyoda δεν είναι πια πρόεδρος

Advertisement