Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

David Beckham: Μίλαγε στο κινητό, πλήρωσε την λυπητερή

Ελλάδα 19:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

David Beckham: Μίλαγε στο κινητό, πλήρωσε την λυπητερή

ΝΕΑ

David Beckham: Μίλαγε στο κινητό, πλήρωσε την λυπητερή

ΝΕΑ

Μπορεί να είναι ένας μεγάλος σταρ, αλλά υπό το βλέμμα του νόμου ο David Beckam δεν είναι παρά ένας κοινός θνητός. Ο Βρετανός πρώην ποδοσφαιριστής κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο και να αποχωριστεί το δίπλωμα του γιατί οδηγούσε και μιλούσε στο κινητό.

Advertisement
Advertisement

 

Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας πιάστηκε στα πράσα τον περασμένο Νοέμβριο να οδηγεί την Bentley του στους δρόμους του Λονδίνου και να συνομιλεί παράλληλα στο κινητό του.

Advertisement
Advertisement

Το ενδιαφέρον στην συγκεκριμένη ιστορία έχει να κάνει με το γεγονός ότι η “σύλληψη” του 44χρονου Βρετανού δεν έγινε από την αστυνομία αλλά από… θαυμαστή του, που τον φωτογράφισε με το κινητό στο χέρι καθώς κινούνταν σε μποτιλιάρισμα στους δρόμους του Λονδίνου. Η φωτογραφία αναρτήθηκε στα social media και έπειτα “έπεσε” στην αντίληψη ενός δικαστηρίου στο Bromley!

Στο δικαστήριο που ακολούθησε πριν από δύο περίπου εβδομάδες ο Beckham παραδέχτηκε την ενοχή του και ο πέλεκυς του νόμου έπεσε βαρύς, όπως θα έπεφτε άλλωστε για οποιονδήποτε οδηγό που θα έκανε τέτοιο παράπτωμα. Το δικαστήριο του αφαίρεσε το δίπλωμα για έξι μήνες καθώς ο Beckham έφτασε τους 12 πόντους ποινής (είχε μαζέψει άλλους έξι στο παρελθόν) που είναι και το μέγιστο που μπορεί να φτάσει κανείς πριν του αφαιρέσουν το δίπλωμα.

Advertisement

Παράλληλα στον πρώην παίχτη των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε από το δικαστήριο και χρηματικό πρόστιμο ύψους 750 λιρών Αγγλίας. Τα χρήματα που καλείται τώρα να πληρώσει είναι μάλλον ασήμαντα για τον Βρετανό αλλά η αφαίρεση διπλώματος είναι κάτι που σίγουρα θα τον “τσούξει”.