Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δάκρυα για το πρωτότυπο NSX

Ελλάδα 14:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δάκρυα για το πρωτότυπο NSX

ΝΕΑ

Δάκρυα για το πρωτότυπο NSX

ΝΕΑ

Το Νίρμπουργκρινγκ δίνει συχνά αφορμές για χαμόγελα και πανηγυρισμούς, όμως αυτή τη φορά τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά. Άσχημα. Η πρωτότυπη έκδοση του Honda NSX βρέθηκε στη γερμανική πίστα για δοκιμές εξέλιξης, όμως η προσπάθεια τελείωσε στο γρασίδι με φλόγες και καπνούς.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, το κεντρομήχανο υβριδικό supercar κάηκε σχεδόν ολοσχερώς από άγνωστη αιτία. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η φωτιά ξεκίνησε από το χώρο του κινητήρα και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε όλο σχεδόν το αυτοκίνητο. Ευτυχώς ο οδηγός της Honda πρόλαβε να το εγκαταλείψει και δεν έπαθε το παραμικρό.

Η Honda σκοπεύει να λανσάρει το NSX μέσα στο 2016 (θα κυκλοφορήσει με το σήμα της Acura στις Ηνωμένες Πολιτείες). Το υβριδικό του σύστημα θα αποτελείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο V6 βενζίνης, χωρητικότητας 3,5 lt, και ηλεκτρικά μοτέρ που θα προσφέρουν τετρακίνηση στο sport μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Θα περιμένουμε να δούμε πόσο σύντομα θα επιστρέψει η Honda στην «Πράσινη Κόλαση» με ένα άλλο πρωτότυπο του NSX, το οποίο θα είναι και πιο… πυρίμαχο.