Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Dacia Sandero Stepway Escape Limited σε 400 κομμάτια

Ελλάδα 6:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Dacia Sandero Stepway Escape Limited σε 400 κομμάτια

ΝΕΑ

Dacia Sandero Stepway Escape Limited σε 400 κομμάτια

ΝΕΑ

Το Dacia Sandero Stepway Escape έλαβε την έγκριση του κοινού με 38.000 ψήφους από συνολικά 100.000. Το σχέδιο υπογράφεται από τη Flora Jammes, ενώ οι άλλοι δύο φιναλίστ (Aurelie Abric και Pierre Lancien) μοιράστηκαν τη δεύτερη θέση. Το ερώτημα είναι πώς διαφέρει το Escape από το Sandero Stepway; Η απάντηση αναφέρει πως αποτελεί μια ειδική έκδοσή του.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Όπως μπορείτε να πείτε, όλα βράζουν στο ίδιο καζάνι εξωτερικά. Οι διαφορές εντοπίζονται στο καπό, στις κολόνες Β και στην οροφή, στην οποία η Dacia προσθέτει αποκλειστικά τα γράμματα “Stepway”, ενώ στις μπροστινές πόρτες υπάρχουν λευκές λωρίδες όπως και στα καπάκια των καθρεπτών. Όσον αφορά την εξωτερική βαφή, το μαύρο ματ είναι το νέο στοιχείο.

“Αυτός ο διαγωνισμός Dacia Very Limited Edition παρουσίασε νέα ταλέντα και πρότεινε μοναδικά σχέδια για το Sandero Stepway, ένα γεγονός το οποίο ήταν πολύ ευπρόσδεκτο αφού το μοντέλο ψηφίστηκε μαζικά σε απευθείας σύνδεση” σχολίασε ο Sandrine Paralieu, ανώτερος διευθυντής της Dacia στη Γαλλία. Η αυτοκινητοβιομηχανία που ανήκει στη Renault επιβεβαίωσε ότι 400 από αυτά θα βρίσκονται στους δρόμους της Γαλλίας μέχρι τα τέλη του 2019, χωρίς να ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες, όπως οι προδιαγραφές, οι κινητήρες και τα κιβώτια. Υπάρχουν βέβαια υπόψη τα γνωστά μηχανικά σύνολα βενζίνης και πετρελαίου, οπότε έχουμε μια εικόνα. Επίσης, το TCe 90 μπορεί να εφοδιαστεί και με το νέο αυτόματο κιβώτιο Easy-R.

Advertisement
Advertisement

Dacia-sandero-stepway-espace-tsiro-640