Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Dacia Duster με 1.3 turbo έως 150 ίππους

Ελλάδα 4:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Dacia Duster με 1.3 turbo έως 150 ίππους

ΝΕΑ

Dacia Duster με 1.3 turbo έως 150 ίππους

ΝΕΑ

Μετά την εισαγωγή των ισχυρότερων κινητήρων ντίζελ Blue dCi νωρίτερα φέτος, η Dacia επικαιροποιεί τη γκάμα κινητήρων του οικονομικά προσιτού SUV με έναν νέο βενζινοκινητήρα τούρμπο TCe 1,3 λίτρων που επωφελείται από ένα φίλτρο σωματιδίων βενζίνης. Πρώτος τυχερός αποδέκτης, το Duster. 

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr) 

Πλέον ο διαθέσιμος για διάφορα μοντέλα του ομίλου Renault-Nissan, ο 4κύλινδρος θα προσφέρεται στο Duster σε δύο εκδόσεις απόδοσης με 130 και 150 ίππους. Οι αριθμοί από μόνοι τους καθιστούν το Duster το πιο ισχυρό μοντέλο παραγωγής που έχει φτιάξει ποτέ η Dacia. Το TCe 1,3 λίτρων μπορεί να στείλει τη δύναμή του στους εμπρός τροχούς προς το παρόν, αλλά περιμένετε μέχρι τα μέσα του επόμενου έτους και θα είστε σε θέση να παραγγείλετε αυτόν τον κινητήρα σε ένα Duster εξοπλισμένο με τετρακίνηση. Αν νιώθετε ότι η ζωή είναι πολύ μικρή και δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι τότε, η Dacia θα αρχίσει να λαμβάνει παραγγελίες για το προσθιοκίνητο Duster σε λίγες εβδομάδες.

Ολόκληρη η γκάμα της Dacia αποκτά τεχνολογική αναβάθμιση με το νέο σύστημα πολυμέσων με πλοήγηση να έχει προγραμματιστεί να τοποθετηθεί στα μοντέλα της στα τέλη του 2018. Εκτός από την ενσωμάτωση των Android Auto και Apple CarPlay καθώς και την υποστήριξη των Waze, Whatsapp και Spotify , το αναβαθμισμένο infotainment είναι πλέον πιο γρήγορο και πιο εύκολο στη χρήση, ενώ παράλληλα διαθέτει περισσότερα χαρακτηριστικά από ότι πριν. Θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε ότι η Dacia δεν θα σας χρεώσει επιπλέον για το νέο σύστημα, συγκριτικά με το προηγούμενο Media Nav.

Advertisement
Advertisement

Dacia-Duster-1.3-TCe-tsiro-640