Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Corvette: Φήμες για ξεχωριστό brand

Ελλάδα 3:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Corvette: Φήμες για ξεχωριστό brand

ΝΕΑ

Corvette: Φήμες για ξεχωριστό brand

ΝΕΑ

Πληθαίνουν τον τελευταίο καιρό οι φήμες που θέλουν την Corvette να αποτελεί ξεχωριστή μάρκα, κάτω από την ομπρέλα της Chevrolet.

Advertisement
Advertisement

 

Η Corvette ποτέ δεν «φόρεσε» το σήμα της Chevrolet και πάντα αντιμετωπιζόταν ως κάτι ξεχωριστό, ακόμα και μέσα στη μητρική εταιρεία. Αρκετό καιρό τώρα, υπάρχει μια φήμη που θέλει την Corvette να «αναπτύσσεται» ως ξεχωριστή μάρκα, χρησιμοποιώντας ως εφαλτήριο της πολύ καλή έξωθεν μαρτυρία και την ιστορία του μοντέλου που ανέκαθεν αντιμετωπιζόταν  ως κάτι ξεχωριστό. Με το λανσάρισμα της νέας Corvette, οι φήμες αυτές αναζωπυρώθηκαν.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Autoweek, που βασίζεται σε συζήτηση με στελέχη της GM που δεν ήθελαν να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους, η Corvette θα γίνει ανεξάρτητο brand κάτω από την ομπρέλα του Ομίλου. Η εξέλιξη της γκάμας που θα ανακοινωθεί κάποια στιγμή μέσα στο 2020, θα περιλαμβάνει εκτός της κεντρομήχανης νέας έκδοσης του θρυλικού μοντέλου, ένα μοντέλο sedan και ένα crossover ή SUV. Από τις ίδιες πηγές που επικαλείται το Autoweek, έχει προκύψει και η είδηση πως θα επανέλθει και η Cadillac στην κατηγορία των sport αυτοκινήτων, με ένα μοντέλο που θα εξελιχθεί χρησιμοποιώντας ως βάση την Corvette C8.

Advertisement