Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Citroen Holidays: Ειδικά φτιαγμένο για αποδράσεις

Ελλάδα 19:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Citroen Holidays: Ειδικά φτιαγμένο για αποδράσεις

ΝΕΑ

Citroen Holidays: Ειδικά φτιαγμένο για αποδράσεις

ΝΕΑ

Το νέο, γνήσιο Camper της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας παρουσιάστηκε στη Στουτγάρδη και είναι έτοιμο να προσφέρει μία άνετη ταξιδιωτική εμπειρία.

Advertisement
Advertisement

H Citroen έμεινε πιστή στην υπόσχεση που έδωσε το καλοκαίρι του 2023 για ισχυρή παρουσία της μάρκας στην κατηγορία «Van Life», παρουσιάζοντας το νέο της βαν στην έκθεση CMT στη Στουτγάρδη.

Το Citroen Holidays είναι ένα σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο βαν, το οποίο επιτρέπει σε έως και 4 άτομα να αποδράσουν με απόλυτη ελευθερία και μεγάλη άνεση, χάρη σε ένα άρτιο εσωτερικό.

Εντός του οχήματος μπορούν να κοιμηθούν, να ετοιμάσουν γεύματα, να μοιραστούν στιγμές με τους αγαπημένους τους και να ξυπνήσουν ανάμεσα σε εξαιρετικά τοπία.

Advertisement
Advertisement

Με την «Van Life» να έχει γίνει πράγματι κάτι παραπάνω από μια απλή «τάση», το Citroen Holidays έρχεται να χαρίσει ό,τι ακριβώς αναζητούν οι ταξιδιώτες, ένα κινητό σπίτι, που επιτρέπει την ευχάριστη και ασφαλή διανυκτέρευση στην καρδιά της φύσης.

Προκειμένου να ανταποκριθεί σε αυτές τις προσδοκίες της αγοράς, η Citroen συνεργάστηκε για τη δημιουργία του Holidays με μία διακεκριμένη εταιρεία στην αγορά των μετασκευών, την Bravia Mobil.

Advertisement

Προερχόμενο από το SpaceTourer, αυτό το επιπλωμένο βαν συνεχίζει την φιλοσοφία της Citroen για την προώθηση της ελευθερίας στην μετακίνηση, την πολυχρηστικότητα και την άνεση μέσα στο όχημα.

Advertisement

Έξυπνα σχεδιασμένο και εξοπλισμένο με τεχνολογίες υποβοήθησης οδήγησης, το νέο βαν της Citroen αποτελεί την ιδανική επιλογή για ένα άνετο ταξίδι σε εξαιρετικά τοπία.

Είναι πολύ ευέλικτο και προσαρμοσμένο για περιπέτεια, ενώ αποδεικνύεται ιδιαίτερα πρακτικό στην καθημερινή χρήση. Σας επιτρέπει να ολοκληρώνετε καθημερινές αποστολές και να το διαμορφώνετε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Citroen Holidays ιδιαίτερο, είναι η νέα εταιρική ταυτότητα της Citroen που ξεχωρίζει στο μπροστινό μέρος, σε συνδυασμό με την νέα φωτεινή υπογραφή.

Advertisement

Επίσης, η νέα κεντρική οθόνη αφής HD 10 ιντσών που ενισχύει τη λειτουργικότητα με διευρυμένες λύσεις, το νέο υδραυλικό τιμόνι με διάφορα ενσωματωμένα χειριστήρια, οι δύο συρόμενες πλευρικές πόρτες που διευκολύνουν την πρόσβαση στο όχημα, καθώς και η κάμερα οπισθοπορείας Top Rear Vision και το ηλεκτρικό χειρόφρενο που ενισχύουν την ευκολία στην στάθμευση.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη γκάμα του Holidays θα ανακοινωθούν κατά το άνοιγμα των παραγγελιών, σε επιλεγμένες αγορές, την άνοιξη του 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Citroen C5 Aircross ακόμα πιο προσιτό (+τιμή)
Δοκιμή: Citroen C5 Aircross Plug-in Hybrid 225
Αυτό είναι το νέο Citroen e-Berlingo