Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Citroen C5 Aircross SUV: Ξεπέρασε τις 100.000 πωλήσεις

Ελλάδα 5:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Citroen C5 Aircross SUV: Ξεπέρασε τις 100.000 πωλήσεις

ΝΕΑ

Citroen C5 Aircross SUV: Ξεπέρασε τις 100.000 πωλήσεις

ΝΕΑ

Αν και έχει περάσει λιγότερος από ένας χρόνος από τότε που το νέο Citroen C5 Aircross λανσαρίστηκε στις αγορές, οι πωλήσεις του γαλλικού μοντέλου κατάφεραν να ξεπεράσουν τις 100.000 μονάδες.

Advertisement
Advertisement

 

Το νεό Citroen C5 Aircross αναδεικνύεται με γρήγορους ρυθμούς σε έναν από τους δυνατούς παίχτες στην κατηγορία του αναφορικά με τον στίβο των πωλήσεων. Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε τις πρώτες 50.000 πωλήσεις για το νέο SUV και τώρα με μια δεύτερη ανακοίνωση,σε λιγότερο από τέσσερις μήνες, η Citroen μας αναφέρει ότι επετεύχθη και ο στόχος των 100.000 πωλήσεων, πριν ακόμη κλείσει το 2019.

Advertisement
Advertisement

Η νέα εντυπωσιακή επίδοση του C5 Aircross SUV το φέρνει στην 3η θέση των best seller επιβατικών μοντέλων στην γκάμα της γαλλικής εταιρίας. Στην πρώτη και δεύτερη θέση βρίσκονται αντίστοιχα τα C3 και C3 Aircross SUV. Πλέον τα SUV της Citroen καταλαμβάνουν περισσότερο από το 25% των παγκόσμιων πωλήσεων των Γάλλων. Στην Γαλλία δε το C5 Aircross βρίσκεται στη δεύτερη θέση των πωλήσεων στο C segment των SUVs.

Το νέο SUV των Γάλλων είναι ένα ακόμη από τα μοντέλα που συνεισφέρουν στις δυνατές πωλήσεις της εταιρίας τους τελευταίους 12 μήνες με τη Citroen να σημειώνει την ισχυρότερη ανάπτυξη μεταξύ των 12 κατασκευαστών με τις υψηλότερες πωλήσεις στην Ευρώπη. Μάλιστα η Citroen δηλώνει ότι σχεδόν οι μισές παραγγελίες για το νέο της μοντέλο αφορούν τις κορυφαίες εξοπλιστικά εκδόσεις.

Advertisement

Το 2020 αναμένεται να είναι μία ακόμη χρονιά ισχυρής ανάπτυξης για τη Citroen, καθώς για πρώτη φορά θα διαθέσει τα μοντέλα της στην Ινδία, ενώ διαθέσιμες θα γίνουν και οι υβριδικές εκδόσεις του C5 Aircross SUV.