Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Citroen C3 – ΩΜΕΓΑ ΤΣΑΠΑΛΟΣ Α.Ε.: Η γαλλική φινέτσα συναντά τις premium υπηρεσίες (+video)

Ελλάδα 15:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Citroen C3 – ΩΜΕΓΑ ΤΣΑΠΑΛΟΣ Α.Ε.: Η γαλλική φινέτσα συναντά τις premium υπηρεσίες (+video)

ΝΕΑ

Citroen C3 – ΩΜΕΓΑ ΤΣΑΠΑΛΟΣ Α.Ε.: Η γαλλική φινέτσα συναντά τις premium υπηρεσίες (+video)

ΝΕΑ

Το «σπίτι» της Citroen στην Συγγρού μεγάλωσε, έγινε πιο πολυτελές και προσφέρει υπηρεσίες στους πελάτες που όμοιές τους δεν υπάρχουν στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Η αγορά ενός Citroen ήταν πάντα μία υπόθεση καρδιάς και υψηλού γούστου παρά μια κίνηση ψυχρής λογικής. Η γαλλική εταιρία υπήρξε ανέκαθεν αυτή που έβαζε μπροστά το στιλ και την φινέτσα, σε συνδυασμό με τις πρωτοποριακές της τεχνολογίες με τις οποίες την «πότισε» ο εμπνευσμένος ιδρυτής της.

Στο ίδιο ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα κινείται και η σύγχρονη εποχή της Citroen, με μια μεγάλη γκάμα πολύ ξεχωριστών μοντέλων, και ένα σούπερ-μίνι, το χαριτωμένο C3 που παραμένει η πιο hot επιλογή της κατηγορίας του. Και μαζί ένα αυτοκίνητο που δημιουργεί έναν συναισθηματικό δεσμό με τον οδηγό του.

Αυτός ο συναισθηματικός δεσμός αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο στην ΩΜΕΓΑ-ΤΣΑΠΑΛΟΣ Α.Ε., εκεί που χτυπά η «καρδιά» της Citroen στα Νότια Προάστια. Σε μία νέα μονάδα-πρότυπο, που αφήνει πίσω όλα όσα γνωρίζαμε για τις κλασικές αντιπροσωπείες αυτοκινήτων στην Ελλάδα, και δημιουργεί νέα δεδομένα στην εξυπηρέτηση των πελατών.

Advertisement
Advertisement

Σε ένα κτήριο που σφύζει από αγάπη για το αυτοκίνητο, μέσα σε ένα ξεχωριστό πολυτελές περιβάλλον, και με ανθρώπους που ζουν και αναπνέουν για την καλύτερη δυνατή ανταπόκριση στις ανάγκες του πελάτη, κάθε Citroen, και πολύ περισσότερο το C3 βρίσκει τις ιδανικές συνθήκες για να αναδείξει τον ξεχωριστό του χαρακτήρα.

Και όταν μιλάμε για χαρακτήρα, το C3 αν μη τι άλλο διαθέτει ανεξάντλητες ποσότητες. Πρόκειται για την πιο μοντέρνα και ξεχωριστή επιλογή στην κατηγορία των σούπερ μίνι, ειδικά σχεδιασμένο για να εντυπωσιάζει και να αντανακλά το ιδιαίτερο στυλ του οδηγού του.

Advertisement

Το παιχνιδιάρικο σχεδιασμό του C3 με τις γραμμές του και τα εκκεντρικά φωτιστικά σώματα του εξασφαλίζουν μια μοναδική παρουσία στον δρόμο. Ενώ κάποιες σχεδιαστικές λεπτομέρειες προσδίδουν μία αίσθηση περιπέτειας, κάτι που δεν υπάρχει στα μοντέλα του άμεσου ανταγωνισμού του.

Το δυναμικό στυλ του C3 αναδεικνύεται από τα νέα εμπρός φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, νέες ζάντες αλουμινίου 16” και 17”, καθώς και νέα σχεδίαση στα Airbump για ένα πιο δυνατό look.

Advertisement

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Citroen παρέχει στο C3 τουλάχιστον 97 διαφορετικούς χρωματισμούς και δυνατότητες εξατομίκευσης, έτσι ώστε ο υποψήφιος αγοραστής να ταιριάξει το αυτοκίνητο με το προσωπικό του lifestyle.

Εξίσου τολμηρό και πρωτοποριακό είναι και στο σαλόνι του, όπου προσφέρει κάτι που πάντα η Citroen είχε στην πρώτη γραμμή των επιλογών της, την κορυφαία άνεση για τους επιβάτες, η οποία μόνο σε μοντέλα μεγαλύτερων και ακριβότερων κατηγοριών μπορεί να συναντήσει κανείς.

Advertisement

Τα καθίσματα με την τεχνολογία Citroen Advanced Comfort είναι ένα παράδειγμα από την έμφαση που δίνει η Citroen στην άνεση, καθώς θυμίζουν έντονα πολυθρόνες στο καθιστικό του σπιτιού. Ενώ και οι χώροι για επιβάτες αι αποσκευές είναι τεράστιοι, και μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και μιας οικογένειας.

To Citroën C3 διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 7”, η οποία είναι εξαιρετικά ευανάγνωστη και τοποθετημένη στο κέντρο του ταμπλό, παρέχοντας την δυνατότητα φωνητικών εντολών και μία μεγάλη γκάμα δυνατοτήτων για την ψυχαγωγία και την ενημέρωση των επιβατών.

Πέραν του στιλ και της άνεσης, το C3 είναι εξοπλισμένο με 12 συστήματα υποστήριξης οδήγησης που ενισχύουν την ασφάλεια και την άνεση σε κάθε διαδρομή. Παράλληλα το C3 διαθέτει όλα τα σύγχρονα συστήματα συνδεσιμότητας και ψηφιακών παροχών, έτσι ώστε η καθημερινότητα του οδηγού να είναι ακόμα πιο εύκολη μέσα από ευχάριστες διαδρομές.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο της ξεχωριστής προσωπικότητας του C3 είναι η πλούσια γκάμα κινητήρων με τους οποίους εφοδιάζεται. Υπάρχουν εκδόσεις βενζίνης με 83 και 110 ίππους, με αυτόματο ή μηχανικό κιβώτιο, καθώς και έκδοση πετρελαίου, με 100 ίππους και εξαιρετικά χαρακτηριστικά απόδοσης και οικονομίας.

Για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο. Η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει το C3 σε τιμή έκπληξη, ξεκινώντας από τα 15.900 ευρώ. Κάτι που συνδυάζεται με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια.

Με την τιμή αυτή το C3 γίνεται ακόμα πιο προσιτό, προσφέροντας στον Έλληνα αγοραστή ένα αυτοκίνητο γεμάτο νεανική αύρα, καινοτόμες τεχνολογίες και απαράμιλλο στιλ που προκαλεί και ενθουσιάζει.

Ούτως ή άλλως, η αγορά ενός Citroen ήταν ανέκαθεν μία υπόθεση του συναισθήματος. Με την συνδρομή όμως των κορυφαίων υπηρεσιών και της premium εξυπηρέτησης της ΩΜΕΓΑ-ΤΣΑΠΑΛΟΣ Α.Ε. αποκτά και την διάσταση της πολύτιμής αγοράς.

Ό,τι καλύτερο για ένα αυτοκίνητο και μία εταιρία πρότυπο που τιμούν το όνομα και την παράδοση της Citroen όσο ελάχιστοι στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Opel Corsa, ΩΜΕΓΑ-ΤΣΑΠΑΛΟΣ AE: Συνάντηση κορυφής (+video)
Το νέο Peugeot 2008 στην ΩΜΕΓΑ ΤΣΑΠΑΛΟΣ: Εμπειρία ζωής! (+video)
ΩΜΕΓΑ-ΤΣΑΠΑΛΟΣ Α.Ε.: Η έκθεση-κόσμημα που αλλάζει το τοπίο (+video)