Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Citroen C3 Aircross στη Φρανκφούρτη

Ελλάδα 8:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Citroen C3 Aircross στη Φρανκφούρτη

ΝΕΑ

Το Citroen C3 Aircross στη Φρανκφούρτη

ΝΕΑ

Το νέο SUV από τη Citroen, το C3 Aircross concept αναμένεται να ξεχωρίσει στο περίπτερο της γαλλικής φίρμας στη Φρανκφούρτη, με τη μοναδική του φρεσκάδα στη σχεδίαση το ιδιαίτερο αμάξωμα, το οποίο παντρεύει τον δυναμισμό με την πρακτικότητα.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το C3 Aircross θα διαθέτει αυξημένες δυνατότητες κίνησης σε δύσκολες συνθήκες, χάρη στο Grip Control με Hill Assist Descent. Εξοπλισμένο με αυτά εξασφαλίζει κορυφαία πρόσφυση σε κάθε επιφάνεια. Με επιλογές Standard, Sand, All Road, Snow και ESP-Off, το Grip Control αποτελεί ένα πολύτιμο βοηθό για απρόσκοπτη κίνηση σε κάθε επιφάνεια.

Στη Φρανκφούρτη θα το δούμε σε μια σειρά από συνδυασμούς αποχρώσεων στο αμάξωμα αλλά και με μια ποικιλία σχεδίων στην καμπίνα, προβάλλοντας έτσι την πλήρη δυναμική του σε ότι έχει να κάνει με την εξατομίκευση. Ο χώρος για τους επιβάτες σχεδιάστηκε βάσει της ξεχωριστής ιδιοσυγκρασίας των μοντέλων της Citroën, που έχει να κάνει με την ευρυχωρία και την δυνατότητα διαμόρφωσης ανάλογα με τις ανάγκες αλλά και με το φως, βάζοντας νέα δεδομένα με τον τρόπο αυτό στα αυτοκίνητα της κατηγορίας.

Advertisement
Advertisement

Με όλα τα στοιχεία άνεσης που μπορεί να ζητήσει κανείς, το νέο μοντέλο εξοπλίζεται και με 12 στοιχεία εξοπλισμού ασφαλείας αλλά και 4 επιλογές συνδεσιμότητας – στοιχεία που είναι η αιχμή του δόρατος για την ασφάλεια των μετακινήσεων. Το νέο μοντέλο της Citroën, θέλεινα διαπρέψει στους τομείς της άνεσης, της πρακτικότητας και της άνετης διαβίωσης στην καμπίνα. Οι κινητήρες βενζίνης και diesel, παρότι η γαλλική φίρμα δεν έχει ακόμη ανακοινώσει κάτι, θα προέρχονται από το συμβατικό C3, οπότε θα έχουμε δοκιμασμένες λύσεις με προτεραιότητα την οικονομία καυσίμου, τόσο στα 1,2 λίτρα βενζίνης, όσο και στα 1,6 πετρελαίου.