Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Citroen C3 Aircross με 5 αποδοτικούς κινητήρες

Ελλάδα 10:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Citroen C3 Aircross με 5 αποδοτικούς κινητήρες

ΝΕΑ

Citroen C3 Aircross με 5 αποδοτικούς κινητήρες

ΝΕΑ

H Citroen προσφέρει το επαναστατικό C3 Aircross με 5 επιλογές κινητήρα, για να βρει ο καθένας αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του και να κλέψει τις εντυπώσεις.

Advertisement
Advertisement

To Citroën C3 Aircross ξεχωρίζει στην κατηγορία των SUV χάρη στον φρέσκο, δυναμικό και γνήσιο χαρακτήρα του.

Με το C3 Aircross, η Citroën επιτυγχάνει μια πρωτότυπη τοποθέτηση στην κατηγορία των SUV, κάνοντας τη διαφορά σε όλους τους τομείς, αρχής γενομένης από τη σχεδίαση. Mε δυναμικές γραμμές αμαξώματος, άπλετους χώρους και ταυτόχρονα με την απόλυτη σχεδιαστική ισορροπία του, το C3 Aircross προσελκύει όλα τα βλέμματα. Η «υπογραφή» Citroën τονίζεται και μέσω των δύο φώτων στο εμπρός και στο πίσω μέρος, που εκφράζουν τη νέα ταυτότητα της Γαλλικής μάρκας.

Advertisement
Advertisement

Κοιτώντας το πίσω μέρος, οι έντονοι ‘ώμοι’ του C3 Aircross υπογραμμίζουν το πλάτος και τη δυναμική του χαρακτήρα του. Τα πίσω φώτα με 3D εφέ προσδίδουν μια οικεία ομοιότητα με το νέο Citroën C3 και το Citroën C-Aircross concept. Το C3 Aircross, έρχεται για τη Citroën μετά την παρουσίαση του μοναδικού Citroën C5 Aircross και στόχος του είναι να κλέψει τις εντυπώσεις με την κομψότητα και την ξεχωριστή του προσωπικότητα. Η οδηγική άνεση και η προστασία που προσφέρει, υπογραμμίζεται από το φινίρισμα χρωμίου στην οροφή και το τοποθετούν στην κορυφή της κατηγορίας. Το βασισμένο στο C-Aircross Concept μοντέλο, δημιουργεί μια ισχυρή αντίθεση που εκτείνεται σε κάθε μια από τις δύο πίσω κολώνες. Η πρωτότυπη, υψηλά τοποθετημένη θέση οδήγησης του SUV της Citroën, έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει ξεχωριστή άνεση στον οδηγό σε κάθε του διαδρομή.

Το Citroën C3 Aircross διαθέτει πλούσια γκάμα οικονομικών και αποδοτικών κινητήρων τελευταίας γενιάς. Στις εκδόσεις βενζίνης εξοπλίζεται με κινητήρες PureTech προηγμένης τεχνολογίας, ενώ στις εκδόσεις πετρελαίου με υπερσύγχρονους κινητήρες BlueHDi. Συγκεκριμένα, στις εκδόσεις βενζίνης, η νέα σειρά κινητήρων PureTech περιλαμβάνει τον ατμοσφαιρικό PureTech 82, καθώς και τους υπερτροφοδοτούμενους PureTech 110hp και PureTech 130hp. Οι συγκεκριμένοι κινητήρες επιτυγχάνουν μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών CO2, ενώ παράλληλα επιδεικνύουν μεγαλύτερη ζωντάνια σε σχέση με εκείνους της προηγούμενης γενιάς.

Advertisement

Στις εκδόσεις πετρελαίου, οι κινητήρες BlueHDi 100hp & 120hp ενσωματώνουν την τεχνολογία συνεχούς επεξεργασίας των καυσαερίων, ανταποκρινόμενοι έτσι στο πρότυπο Euro 6.2.  H προηγμένη αυτή αντιρρυπαντική τεχνολογία περιλαμβάνει έναν οξειδωτικό καταλύτη,  ένα εξελιγμένο φίλτρο κατακράτησης μικροσωματιδίων και τον καταλυτικό μετατροπέα SCR (Selective Catalytic Reduction), ο οποίος είναι τοποθετημένος πριν από το φίλτρο και εξαλείφει τα οξείδια του αζώτου(ΝΟx) του κινητήρα.

Advertisement

Ζήστε την απόλαυση της οδήγησης στην πόλη και στον ανοιχτό δρόμο χάρη στο μοναδικό C3 Aircross που διευκολύνει την καθημερινές σας δραστηριότητες.

Διαβάστε ακόμα: Έκδοση Rip Curl για το Citroen C3 Aircross (VIDEO)

Advertisement

                                    Η καμπίνα του Citroen C3 Aircross προσφέρει τα πάντα!

Δοκιμή: Citroen C3 Aircross 1.2 Puretech 110 Origins