Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Χτυπάει «κόκκινο» η τιμή της αμόλυβδης στα νησιά

Ελλάδα 10:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χτυπάει «κόκκινο» η τιμή της αμόλυβδης στα νησιά

ΝΕΑ

Χτυπάει «κόκκινο» η τιμή της αμόλυβδης στα νησιά

ΝΕΑ

Αρκετοί ταξιδιώτες που κάνουν τις διακοπές τους στα μαγευτικά νησιά της χώρας μας ίσως και να παθαίνουν ένα μικρό σοκ όταν έρχεται η στιγμή του ανεφοδιασμού – Καταγραφή Newsauto, στα 2 ευρώ/λίτρο η αμόλυβδη στην Σκόπελο.

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα όσοι δεν έχουν προνοήσει και δεν έχουν φουλάρει με καύσιμο πριν επιβιβαστούν στο καράβι έχουν να υπολογίζουν σε ένα έξτρα έξοδο που επιβαρύνει το μπάτζετ για τις διακοπές. Για παράδειγμα, αν ο οδηγός ενός SUV δεν έχει μεριμνήσει και π.χ. ταξιδέψει με το ¼ του ρεζερβουάρ ενός κόμπακτ SUV, τότε για 30+ λίτρα θα χρειαστεί 60+ ευρώ για να το ανεφοδιάσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Οι τιμές των καυσίμων LIVΕ όπου και να βρίσκεστε

Advertisement
Advertisement

Συγκριτικά και με μια τιμή χαμηλότερη στην ηπειρωτική χώρα κατά 30-40 λεπτά θα μπορούσε να εξοικονομήσει έως και 12 ευρώ. Σιγά το πράμα, θα πει κανείς, αλλά ακόμη και αυτή η εξοικονόμηση είναι πολύ σημαντική για πολλούς σε αυτή την δύσκολη περίοδο της πανδημίας, με τις όποιες εργασιακές και επαγγελματικές αναταράξεις.

Το Newsauto συνεχίζει την καταγραφή των τιμών από τους δρόμους σε μια προσπάθεια ανάδειξης των τιμών των υγρών καυσίμων που βρίσκονται στο «κόκκινο» και πριν καλά-καλά μπει ο Αύγουστος. Μάλιστα, αν παρατηρήσετε λίγο καλύτερα την παραπάνω εικόνα από πρατήριο κοντά στην Γλώσσα της Σκοπέλου, τότε θα δείτε πως η τιμή για την 100άρα αμόλυβδη εκτοξεύεται στα 2,2 ευρώ/λίτρο, ενώ το ντίζελ φτάνει τα 1,68 ευρώ/ λίτρο.

Ανάλογη είναι η κατάσταση και στην Ίο, όπως μπορέιτε να δείτε από τη φωτογραφία που μας έστειλε ο συνάδελφος Αλέξανδρος Γκόγκας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:
Στα 2 ευρώ το λίτρο φτάνει η τιμή της βενζίνης και στη Σκιάθο
Ξεπέρασε τα 2 ευρώ το λίτρο η τιμή της βενζίνης
Peugeot 3008 Hybrid: Ισχυρές επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση

Advertisement