Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Χριστουγεννιάτικο κατάλυμα από την Land Rover

Ελλάδα 3:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χριστουγεννιάτικο κατάλυμα από την Land Rover

ΝΕΑ

Χριστουγεννιάτικο κατάλυμα από την Land Rover

ΝΕΑ

Οι άνθρωποι της Land Rover ετοιμάζονται να υποδεχτούν τις ημέρες των Χριστουγέννων με μια αρκετά πρωτότυπη ιδέα. Δημιούργησαν μια φορητή ξύλινη κατασκευή, στην οποία μπορεί να διαμείνει κάποιος ακόμη και κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας

Τα μέρη της εν λόγω ξύλινης κατασκευής μπορούν να χωρέσουν μέσα σε ένα Discovery Sport, κάτι που καθιστά τη μεταφορά της αρκετά εύκολη. Το εμβαδόν του εσωτερικού είναι περίπου 3,5 τετραγωνικά μέτρα και η εταιρεία υπόσχεται μια αρκετά έξυπνη διαρρύθμιση. Μάλιστα, λόγω των ημερών  που πλησιάζουν, η Land Rover έχει μεριμνήσει και για τον ανάλογο χριστουγεννιάτικο στολισμό. Παράλληλα μεγάλη σημασία έχει δοθεί και σε διάφορα στοιχεία που σχετίζονται με την άνεση. Για παράδειγμα τα φώτα μπορούν να λειτουργήσουν από την παροχή ρεύματος 12 V του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Για να ελέγξει τις συνθήκες διαβίωσης στο εσωτερικό, η Land Rover επιστράτευσε τον άνθρωπο που έχει ανέβει στο Everest 12 φορές! Ο Kenton Cool ανέφερε ότι πρόκειται για μια τέλεια κατασκευή, την οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις σχεδόν παντού στον κόσμο, καθώς μπορεί να σε προστατεύσει σε θερμοκρασίες που φτάνουν ακόμη και τους -20 βαθμούς Κελσίου.