Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μοναδικά χριστουγεννιάτικα δώρα για αυτούς που λατρεύουν την πολυτέλεια

Ελλάδα 1:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μοναδικά χριστουγεννιάτικα δώρα για αυτούς που λατρεύουν την πολυτέλεια

ΝΕΑ

Μοναδικά χριστουγεννιάτικα δώρα για αυτούς που λατρεύουν την πολυτέλεια

ΝΕΑ

Οι γιορτές έφτασαν και η στιγμή που θα ανταλλάξουμε τα δώρα μας μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι πιο κοντά από ποτέ -για φέτος τουλάχιστον!

Advertisement
Advertisement

Εάν ακόμη ψάχνεις δώρο για τον περιπετειώδη σύντροφο, φίλο, συνεργάτη, γιο ή πατέρα, έχουμε λύση για κάθε κατηγορία.

Οι Range Rover, Defender και Discovery διαθέτουν μία σειρά από πλούσιες επιλογές, για τους λάτρεις των brands, τους συλλέκτες, αλλά και τους soon-to-be ιδιοκτήτες.

Ανακάλυψε στη συνέχεια τις διαφορετικές επιλογές και κάνε το σωστό match για τον παραλήπτη του δώρου!

Advertisement
Advertisement

Ρολόι – ένα δώρο με διαχρονική αξία

Πράγματι, ένα ρολόι έχει μια σταθερά στον χρόνο – όσο παράδοξο κι αν ακούγεται. Είναι δώρο κλασικής αξίας και θα θυμίζει πάντα στον ιδιοκτήτη του ότι του το χαρίσατε για την έλευση του 2024. Οι Range Rover, Defender και Discovery έχουν φροντίσει να διαθέτουν στους οπαδούς τους πέντε μοντέλα, με μαύρο, λευκό ή μπλε σκούρο καντράν, σπορ ή κλασικό, για να ταιριάζει σε όλους τους τύπους.

Advertisement

Πρόκειται για τους κωδικούς: LHWM973BKA Range Rover Watch, LHWM975WTA Core Watch, LHWM977BKA Heritage Watch, LHWM992BKA LR Holton Watch, LKWM084BKA Holton Leather Watch. Μάλιστα, τα δύο τελευταία αποτελούν μέρος της συνεργασίας τους με την Elliot Brown Holton Professional Watches.

Advertisement

Για τους αυθεντικούς περιπετειώδεις τύπους

Οι Range Rover, Defender και Discovery δεν θα μπορούσαν για τους fans τους να μην συμπράξουν με ένα από τα πιο adventurous brands στον πλανήτη, στον χώρο του fashion. Ο λόγος για την Red Canoe, την πιο ταξιδιάρικη μάρκα ρούχων στον κόσμο.

Συγκεκριμένα, μαζί σχεδίασαν ένα συλλεκτικό backpack LKLU087KHA(Red Canoe Back Pack), ένα jockey καπέλο LKCH088KHA (Red Canoe Cap) και ένα φούτερ LKHM090KH (Red Canoe Hoodie), το οποίο διατίθεται σε μεγέθη M, L, XL και 2XL. Όλα σε χρώμα χακί, γιατί είναι συνυφασμένο με την περιπέτεια, τη φύση, τη γη!

Advertisement

Για τους αυθεντικούς συλλέκτες

Οι Range Rover, Defender και Discovery γιορτάζουν τα 75 χρόνια τους με μία limited edition συλλογή, που πρέπει να γνωρίσεις. Η 75th Anniversary  Collection μοιράζεται το χρωματικό θέμα Grasmere Green και περιλαμβάνει ένα λειτουργικό σακίδιο (LKLU070GNA 75th Backpack) και ένα καπέλο με μοναδικά γραφικά και λεπτομέρειες 75 Years (LKCH073GNA 75th Cap) για κάθε αυθεντικό συλλέκτη.

Above & Beyond για στυλ, πρακτικότητα και off-road εμπειρίες

Η σειρά Above & Beyond απευθύνεται σε εκείνους που δεν βάζουν όρια στο τι θέλουν και αναζητούν. Σε εκείνους που ζουν για να ξεπερνούν κάθε φορά τον εαυτό τους.

Η συγκεκριμένη συλλογή αποτελείται από: Ένα backpack -το οποίο λειτουργεί και ως θερμός (LKGF955BKA Cooler backpack) και μία αδιάβροχη κουβέρτα πικνίκ, μεγέθους 210×210, η οποία μπορεί να στερεωθεί στο κάτω μέρος του σακιδίου πλάτης στις σχεδιασμένες εγκοπές για πιο εύκολη μεταφορά (LKGF951BKA Picnic Blanket).

Στην ίδια συλλογή υπάρχει και ένα πολυεργαλείο το οποίο συνδυάζει 11 εξαρτήματα σε 1 (LKTT063BKA A&B Multitool), αλλά και την ομπρέλα Driver, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη να ανοίγει ανάποδα και να εμποδίζει τη μεταφορά νερού σε άλλα αντικείμενα, όταν μπαίνεις ή βγαίνεις από αυτοκίνητο και άλλους στενούς χώρους (MJUM030BKA  A&B Drivers Umbrella).

Γυαλιά ηλίου για στυλ όλο τον χρόνο

Μπορεί να είναι Δεκέμβριος, όμως στην Ελλάδα έχει πάντα ήλιο. Έτσι ένα ζευγάρι γυαλιά σε aviator στυλ είναι ένα δώρο που θα εκτιμήσουν πολλοί (και πολύ). Πρόκειται για τους κωδικούς LGGM522GDA (Range Rover Sunglasses 100) και LGGM523SLA (Range Rover Sunglasses 103), με γκρι και καφέ φακό αντίστοιχα. Ιδανική επιλογή δώρου 365 ημέρες τον χρόνο.

Για τους μικρούς τετράποδους φίλους

Αν αναρωτιέσαι τι δώρο να κάνεις σε εκείνον που έχει ήδη ένα βρετανικό SUV, το οποίο αγαπά να μοιράζεται με τον τετράποδο φίλο του, τότε η κολεξιόν για τα κατοικίδια, είναι αυτό που ψάχνεις.

Συγκεκριμένα, η συλλογή περιλαμβάνει λουρί LGPT939MXA (A&B Lead) και κολάρο LGPT940MXE (A&B Collar Large) – τα οποία μπορούν να συνδυαστούν, όπως και μία μεγάλη ρόδα για ατελείωτο παιχνίδι LGPT941BKA (A&B Pet Toy), όπως και ένα άνετο κρεβατάκι LJPT959GYE (Hue Bed).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να απευθυνθείς στο δίκτυο της JLR.

Τώρα όλοι μπορούν να μπουν στον κόσμο των πιο επιθυμητών πολυτελών SUV.

Καλές γιορτές!