Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Χωρίς διόδια η Αττική Οδός – Ποια τμήματα λειτουργούν

Ελλάδα 3:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χωρίς διόδια η Αττική Οδός – Ποια τμήματα λειτουργούν

ΝΕΑ

Χωρίς διόδια η Αττική Οδός – Ποια τμήματα λειτουργούν

ΝΕΑ

Η εταιρεία διαχείρισης του αυτοκινητοδρόμου ανακοίνωσε την δωρεάν διέλευση των οχημάτων στα τμήματα που μπορούν να κινηθούν.

Advertisement
Advertisement

Στην κυκλοφορία δόθηκαν και πάλι κάποια τμήματα της Αττικής Οδού στα οποία οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν χωρίς να καταβάλουν διόδια! Παράλληλα η εταιρεία παρακαλεί τους ιδιοκτήτες των εγκλωβισμένων οχημάτων να μεταβούν να τα παραλάβουν ώστε να δοθούν στην κυκλοφορία και άλλα τμήματα του αυτοκινητοδρόμου.

Ειδικότερα σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας επισημαίνεται ότι: «Η Αττική Οδός σας ενημερώνει ότι από τις 17:00 σήμερα θέτει τα εξής τμήματά της σε λειτουργία:

Advertisement
Advertisement

1.Από Κατεχάκη προς Αεροδρόμιο (Περιφερειακή Υμηττού)

2.Από Κηφισίας έως Ελευσίνα

3.Από Ελευσίνα έως Κηφισίας

Advertisement

Η διέλευση θα γίνεται άνευ καταβολής διοδίων.

Επισημαίνεται επίσης ότι η κυκλοφορία στην κατεύθυνση Αεροδρόμιο – Κατεχάκη δεν είναι εφικτή ακόμα λόγω των πολλών οχημάτων που βρίσκονται εντός του αυτοκινητόδρομου. Η πρόσβαση από το Αεροδρόμιο προς την Αθήνα θα γίνεται είτε μέσω της Λ. Λαυρίου είτε μέσω της Λ. Βάρης – Κορωπίου όπως και τώρα.

Advertisement

Όσον αφορά τα άλλα τμήματα της Αττικής Οδού, αυτά δεν μπορούν να τεθούν σε λειτουργία αν δεν απομακρυνθούν τα οχήματα που έχουν αφεθεί σε διάφορα σημεία του αυτοκινητόδρομου. Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες τους να έλθουν να παραλάβουν τα οχήματά τους προκειμένου να δοθούν και τα υπόλοιπα τμήματα της Αττικής Οδού σε κυκλοφορία.»

Φωτογραφία: Eurokinisi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αττική Οδός: “Μίσος” για το Ελληνικό Δημόσιο που της έδωσε το έργο
Ποιο είναι το πρόστιμο που θα πληρώσει η Αττική Οδός; – Τι λέει η σύμβαση;
Επίσημο! 2.000 ευρώ σε κάθε εγκλωβισμένο ΙΧ – 1.000 ευρώ σε επιβάτες τρένων

Advertisement