Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία Rolls-Royce Cullinan με εκκεντρική εμφάνιση

Ελλάδα 23:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία Rolls-Royce Cullinan με εκκεντρική εμφάνιση

ΝΕΑ

Μία Rolls-Royce Cullinan με εκκεντρική εμφάνιση

ΝΕΑ

Το βρετανικό υπερπολυτελές SUV δέχεται τις περιποιήσεις της Mansory και ιδού το αποτέλεσμα.

Advertisement
Advertisement

 

Ο Γερμανικός οίκος βελτιώσεων μας είχε προϊδεάσει για τις εκκεντρικές του προτάσεις, ήδη από το 2019 στην Έκθεση της Γενεύης, όταν και παρουσίασε σε πρωτότυπη μορφή μία ιδιαίτερης αισθητικής Rolls-Royce Cullinan που έφερε τον ευφάνταστο τίτλο «Billionaire». Το συγκεκριμένο όχημα αποτελεί προϊόν συνεργασίας με την ομώνυμη εταιρεία ειδών ένδυσης και ταξιδιού και πλέον είναι έτοιμο προς πώληση, ενώ η ονομασία της έκδοσης δείχνει ξεκάθαρα το ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι αγοραστές του.

Advertisement
Advertisement

Ξεκινώντας από την εξωτερική του εμφάνιση, η Cullinan αποκτά νέο bodykit, με νέο εμπρός   προφυλακτήρα που ενσωματώνει μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και LED φώτα ημέρας, splitter από carbon, αεροτομή οροφής και νέας σχεδίασης πίσω προφυλακτήρα με ενσωματωμένο διαχύτη και τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης. Την άκρως δυναμική εικόνα συμπληρώνουν οι επεκτάσεις των φτερών και των μαρσπιέ, καθώς και οι σφυρήλατες  ζάντες των 24 ιντσών. Φυσικά, ανάλογος της κατασκευής είναι και ο χρωματισμός, με το εντυπωσιακής απόχρωσης British Racing Green, το οποίο έχει στολίσει αναρίθμητα αγωνιστικά και όχι μόνο αυτοκίνητα. Στο εσωτερικό, κυριαρχούν οι δερμάτινες επενδύσεις σε καθίσματα, ταμπλό, κεντρική κονσόλα, τιμόνι και πατάκια, αλλά και οι carbon λεπτομέρειες.

Advertisement

Κάτω από το καπό βρίσκεται το V12 μηχανικό σύνολο των 6,75 λίτρων, το οποίο μετά από τις απαραίτητες επεμβάσεις αποδίδει ισχύ 611 PS και ροπή 950 Nm, με αποτέλεσμα το «0-100 km/h» να επιτυχγάνεται σε κάτω από 5,0 δευτερόλεπτα. Τέλος να αναφέρουμε ότι η «Billionaire» θα παραχθεί σε μόλις 13 αντίτυπα, με την τιμή της να ξεκινά στη Γερμανία από τις €785.000.

Advertisement