ΝΕΑ

CarLady: Hyundai Kona

Ελλάδα 13:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CarLady: Hyundai Kona

ΝΕΑ

CarLady: Hyundai Kona

ΝΕΑ

Φουτουριστικό και τολμηρό σε σχεδίαση και με πλούσια τεχνολογία το νέο Hyundai Kona δένει απόλυτα με το lifestyle της σύγχρονης και δυναμικής γυναίκας.

Advertisement
Advertisement

Αν παραφράσουμε την διάσημη ρήση της Κοκό Σανέλ ότι «μια γυναίκα με όμορφα παπούτσια δεν είναι ποτέ άσχημη» έτσι και μία γυναίκαι με ένα κομψό και δυναμικό αυτοκίνητο αποκτά έναν άλλον «αέρα». Και μία τέτοια περίπτωση αυτοκινήτου είναι το γεμάτο έμπνευση και σχεδιαστική λάμψη, το νέο Hyundai Kona.

Από την πρώτη ματιά που θα ρίξεις πάνω του το νέο Hyundai Kona βγάζει μία έντονη φουτουριστική αίσθηση, μιλώντας απευθείας στην καρδιά και το μυαλό μιας σύγχρονης γυναίκας που ζει έντονα την κάθε στιγμή και κυριαρχεί στον επαγγελματικό και προσωπικό της χώρο.

Το τολμηρό αλλά και υπέροχα ισορροπημένο σχέδιο του νέου Kona το κάνει αμέσως ξεχωριστό ανάμεσα σε όλα τα σύγχρονα SUV της κατηγορίας του χάρη στη «διαστημική» του μάσκα, με τη γεμάτη απέριτο στιλ και φαντασία σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων και την πολύ ιδιαίτερη φωτεινή μπάρα που διατρέχει όλο το εμπρός μέρος.

Advertisement
Advertisement

Με ανάλαφρες και γλυπτές γραμμές στο αμάξωμα και ένα υπέροχο τελείωμα στο πίσω μέρος, το νέο Hyundai Kona θα μπορούσε με άνεση να μπει σε ένα editorial μόδας της σύγχρονης εποχής των αυτοκινήτων. Κάτι που του αναγνωρίζουν όλοι, όχι μόνο το κοινό αλλά και οι ειδικοί, δίνοντάς του βραβεία και τίτλους, όπως εκείνον του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς για την Ελλάδα» του Newsauto.

Για τις κυρίες που το χρώμα είναι και μία από τις βασικές προϋποθέσεις για την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου, η Hyundai προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία εξωτερικών χρωμάτων αλλά και δυνατότητες εξατομίκευσης του σαλονιού, έτσι ώστε να επιλέξετε ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο και το δικό σας μοναδικό lifestyle.

Εξίσου στιλάτο και γεμάτο μοντέρνες σχεδιαστικές αναφορές είναι και το εσωτερικό. Εκεί η Hyundai έχει βάλει τα δυνατά της ώστε να δημιουργήσει ένα cozy περιβάλλον άνεσης και ασφάλειας, προσφέροντας παράλληλα κορυφαίες χρηστικές δυνατότητες και ψηφιακές παροχές. Η διασύνδεση με το κινητό είναι πραγματικό παιχνιδάκι μέσα από το εξελιγμένο σύστημα Infotainment έτσι ώστε η πολυάσχολη γυναίκα του σήμερα να μπορεί να διεκπεραιώνει με ταχύτητα και ευκολία τις καθημερινές της υποχρεώσεις.

Advertisement

Το σαλόνι προσφέρεται επίσης σε μία πληθώρα χρωματικών επιλογών και υλικών στον διάκοσμο. Νέα χρωματικά πακέτα όπως τα Sage Green, Orange και Blue προσφέρουν την δυνατότητα στην υποψήφια πελάτισσα να «ντύσει» το όνειρο ενός νέου αυτοκινήτου στις δικές της χρωματικές επιλογές και στο στιλ που επιθυμεί να αναδεικνύει μέσα από τον προσωπικό της χώρο εντός του Kona.

Και για εκείνες που βάζουν ψηλά τις οικολογικές ευαισθησίες, υπάρχει διαθέσιμο το Eco Pack με μοντέρνα υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, όπως για παράδειγμα το ανακυκλωμένο υλικό PET στις μοκέτες και το οικολογικό δέρμα των επενδύσεων στα καθίσματα.

Advertisement

Η ευρυχωρία και η πρακτικότητα του σαλονιού είναι επίσης κάτι που θα εκτιμήσουν ιδιαιτέρως οι γυναίκες πελάτισσες του νέου Kona. Ο χώρος των αποσκευών των 466 λίτρων είναι στην κορυφή της κατηγορίας του, με τα 466 λίτρα (που μπορούν να φθάσουν έως και τα 1.300 με τα καθίσματα αναδιπλωμένα) να μπορούν να καλύψουν τις μεταφορικές ανάγκες μιας οικογένειας ή το καθημερινό πήγαινε-έλα μία σύγχρονης μητέρας από την δουλειά έως τις ατελείωτες δραστηριότητες των παιδιών.

Σε όλα τα παραπάνω, η Hyundai προσθέτει κάτι ιδιαίτερα σημαντικό: μία ιδιαίτερα εξελιγμένη σουίτα συστημάτων για την υποβοήθηση και την ασφάλεια των επιβατών. Συστήματα τελευταίας τεχνολογίας που κάνουν την καθημερινή ζωή με το Kona ιδιαίτερα εύκολη και άνετη και πάνω από όλα ασφαλή για την σύγχρονη γυναίκα και τον δραστήριο τρόπο ζωής που την χαρακτηρίζει.

Από τα παραπάνω δεν λείπουν οι παροχές πολυτέλειας και σύγχρονης τεχνολογικής υπεροχής, όπως για παράδειγμα η θήκη για ασύρματη φόρτιση του κινητού, οι πολλές θύρες USB-C, οι δύο οθόνες στο εντυπωσιακό ταμπλό για τον πίνακα οργάνων και το σύστημα infotainment (το τελευταίο με δυνατότητα ενημερώσεων Over-The-Air), την ευκολία ξεκλειδώματος του αυτοκινήτου ακόμα και μέσω του smartphone (ή smartwatch), το premium ηχοσύστημα BOSE και ότι άλλο μπορεί να απαιτήσει μία σύγχρονη γυναίκα από το αυτοκίνητό της.

Advertisement

Και αυτό που θέλει μία τέτοια μοντέρνα γυναίκα είναι πάνω από όλα η δυνατότητα επιλογών. Εκεί για άλλη μια φορά το νέο Hyundai Kona προσφέρει την πιο πληθωρική γκάμα από εκδόσεις εξοπλισμού και κινητήρες, καθώς εφοδιάζει το ιδιαίτερα ψαγμένο SUV της με κινητήρες βενζίνης, υβριδική έκδοση ακόμα και αμιγώς ηλεκτρική, σε πολλά επίπεδα εξοπλισμού και με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε αυτόματα και μηχανικά κιβώτια.

Σε κάθε περίπτωση, το νέο Hyundai Kona είναι η επιτομή του στιλ και της μοντέρνας αισθητικής στα σύγχρονα SUV, τα οποία συνδυάζει με ότι πιο σύγχρονο έχει να προσφέρει η τεχνολογία για να κάνει την ζωή της οδηγού ευχάριστη και ασφαλή.

Πρακτικό και εύκολο στην καθημερινή χρήση, με πλήθος επιλογών για να ταιριάξει σε κάθε lifestyle, το Hyundai Kona αποτελεί την ιδανική επιλογή για την σύγχρονη γυναίκα που κυριαρχεί στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή και γνωρίζει που ακριβώς θέλει να φθάσει.

Ή παραφράζοντας την Κοκό Σανέλ, «μία γυναίκαι με Hyundai Kona -και βέβαια τα σωστά παπούτσια- δεν μπορεί να είναι άσχημη».