Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Bugatti: Στα μελλοντικά πλάνα της νέα μοντέλα

Ελλάδα 1:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bugatti: Στα μελλοντικά πλάνα της νέα μοντέλα

ΝΕΑ

Bugatti: Στα μελλοντικά πλάνα της νέα μοντέλα

ΝΕΑ

Η Bugatti παρουσίασε στην Έκθεση της Γενεύης, την σπορ έκδοση της Chiron, με την κωδική ονομασία Sport, των 1.500 ίππων στην Γενεύη. Η φίρμα από το Molsheim ανέφερε ότι το αυτοκίνητο τροφοδοτείται από τον γνωστό W16 quad-turbo 8.0 λίτρων κινητήρα, απόδοσης 1.500 ίππων, ωστόσο, σε σχέση με την απλή Chiron είναι ελαφρύτερη κατά 18 κιλά και φέρει βελτιώσεις σε αρκετά τμήματα, προς όφελος των επιδόσεων και της οδική συμπεριφοράς. με τον πρόεδρο της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Στο περιθώριο της παγκόσμιας πρεμιέρας, ο Διευθύνων Σύμβουλος Stephan Winkelmann απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τα μελλοντικά πλάνα της εταιρίας του δηλώνοντας: «Δεν μπορώ να βγάλω από το κεφάλι μου την ιδέα για την δημιουργία νέων μοντέλων. Είναι μία από τις επιλογές που θα μπορούσαμε να εξετάσουμε και πάλι για να γίνει αυτό το επόμενο έργο μας. Περισσότερα, δυστυχώς, δεν μπορώ να σας πω. Απλά να περιμένετε σημαντικές εξελίξεις στο μέλλον».

bugatti-chiron-sport-chariatis-530

Το σημαντικό στα παραπάνω δεν είναι ότι η Bugatti σκέφτεται την δημιουργία ενός μοντέλο, αυτό ούτως ή άλλως είναι κάτι συνηθισμένο στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι ο Winkelmann μίλησε για περισσότερα από ένα νέα μοντέλα. Το τι θα είναι αυτά, μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Μήπως θα είναι ένα τετράθυρο μοντέλο, βασισμένο στην Chiron; Ουδείς γνωρίζει.

Advertisement

bugatti-al-salone-di-ginevra-2018 (1)-chariatis-640

Επίσης, ήδη έχουν κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο σκίτσα από διάφορους σχεδιαστές, σχετικά με ένα μελλοντικό SUV, που ίσως να μην απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Ιδίως τώρα που κατασκευαστές supercar μοντέλων, όπως η Lamborghini και η Ferrari έχουν ήδη παρουσιάσει ή αναμένεται να παρουσιάσουν τα SUV μοντέλα τους, όπως η Urus.

Advertisement